Fotbal international

Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia! Ce notă a primit în AS şi în Marca

13.01.2019 | 15:53
Cristi Ganea sa accidentat la debutul pentru Numancia Ce nota a primit in AS si in Marca

Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia şi pare că este urmărit de ghinion în Spania. Fotbalistul de 26 de ani a fost împrumutat de Athletic Bilbao până la finalul sezonului în liga a doua spaniolă, dar nu a reuşit să impresioneze la primul meci jucat pentru formaţia antrenată de Aritz Lopez Garai.

Fundaşul stânga a fost titular în meciul Reus Deportiu – Numancia 1-1, partidă care s-a disputat în etapa a 21-a din liga a doua spaniolă. În minutul 81, Cristi Ganea s-a accidentat şi a primit îngrijiri medicale. Internaţionalul român a forţat, dar nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu trei minute înainte de final. Pentru prestaţia de la debut, fundaşul de 26 de ani a fost notat cu o stea de ziarele AS şi Marca.

Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia. Ce au scris spaniolii

Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia, iar jurnaliştii spanioli au lăudat evoluţia din primul meci. “Ganea s-a achitat complet de sarcinile defensive și nu a ezitat să urce când a fost nevoie să contribuie și la construcție”, au scris ziariştii de la Heraldo-Diario de Soria.

Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia. Ce notă a primit în AS şi în Marca
Cristi Ganea s-a accidentat la debutul pentru Numancia. Ce notă a primit în AS şi în Marca

La primul şi singurul meci jucat de Cristi Ganea în La Liga, Levante – Athletic Bilbao 3-0, fotbalistul român s-a accidentat la şold şi a fost scos de pe teren pe targă. În actualul sezon, fundaşul stânga de 26 de ani a jucat două meciuri pentru Athletic Bilbao. “Intenția mea a fost să joc la Bilbao, dar lucrurile nu au decurs așa cum speram. Gândul meu e acum doar aici, la Numancia. Sper să prind minute și să arăt că pot ajuta formația. Sunt pregătit să intru chiar de săptămâna viitoare, sunt la zi cu pregătirea fizică”, a declarat Cristi Ganea la conferinţa de presă în care a fost prezentat la Numancia.