Fotbal intern

Cristi Ganea şi-a luat la revedere de la fanii Viitorului! Va pleca la Bilbao

12.05.2018 | 11:48
Cristi Ganea sia luat la revedere de la fanii Viitorului Va pleca la Bilbao

Fundaşul Cristi Ganea şi-a luat la revedere de la fani, acesta fiind la ultimul meci de pe teren propriu la echipa campioană.

Ganea mai are însă un meci de jucat, cu CFR Cluj, în deplasare, apoi va pleca la Athletico Bilbao, club care l-a cumpărat încă din iarnă, când a plătit un milion de euro, dar a fost lăsat să joace până în vară la Viitorul.

Cristi Ganea şi-a luat la revedere de la fani

La finalul partidei Viitorul – Iaşi, Cristi Ganea şi-a luat rămas bun de la suporterii prezenţi la Ovidiu. Acesta a primit din partea clubului constănţean un tricou şi un coş cu flori, în semn de preţuire pentru perioada petrecută acolo.

Gică Hagi a fost supărat însă la final de meci, după ce a aflat că Ganea nu se află pe lista jucătorilor convocaţi de Cosmin Contra pentru amicalele cu Chile şi Finlanda: “De ce nu este Ganea? Cel mai bun din România. Ce să-i zic? Gata, te-ai transferat! Am păţit-o şi eu! Te-ai transferat şi nu mai ai nevoie de cotă. Că la naţională se face cotă jucătorului la naţională, ca să-l vindem. De faăt, asta înseamnă promovările alea, când intră unul câte 5 minute, cotă. Nu promovare se face cum au făcut Piţurcă şi Lucescu. Dacă te-am luat, te bag direct titular. Nu facem cifre, să-i promovăm pe ăia care merită, să facem performanţă”, a tunat Gheorghe Hagi, care l-a criticat pe “Guriţă” şi pentru absenţa lui Ianis Hagi şi a lui Bogdan Ţîru:

„De ce nu e Ianis la națională? Că e băiatul meu? Ganea e cel mai bun fundaș stânga! De ce nu e convocat? Știe selectionerul.. dacă face el convocările! Ce trebuie să facem? Să dăm și noi telefoane cum fac alții, care au interese, ca să se facă convocările corect? Reflectează, Cosmine! El nu trebuie sa ma sune pe mine sau eu pe el, ci trebuie sa ii convoace pe cei mai buni! Asta e treaba lui! Vedem alt fotbal, Cosmine, nu confunda lucrurile! Campionii creează campioni și noi suntem campionii României.

“Ţîru trebuie să se îmbete şi el?”

Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat”, a mai spus Hagi.