Fotbal intern

Cristi Manea a apărut în vlogul iubitei sale! Fundașul CFR-ului a scăpat de inhibiții. Video

17.05.2020 | 21:31
Cristi Manea a aparut in vlogul iubitei sale Fundasul CFRului a scapat de inhibitii Video
ADVERTISEMENT

Cristi Manea nu a avut un sezon extraordinar, fiind îndepărtat de la FCSB, acolo unde era împrumutat, însă și-a găsit un nou hobby și a apărut în vlogul iubitei sale, scăpând astfel de orice inhibiții.

Cristi Manea a apărut în vlogul iubitei sale

Cristi Manea a apărut în vlogul iubitei sale, făcând „testul relației”, un trend popular în rândul vloggerilor din întreaga lume și din România. Fundașul CFR-ului a răspuns la mai multe întrebări despre iubita sa și a scăpat de inhibiții.

ADVERTISEMENT

În sezonul de primăvară, Manea a jucat în două meciuri pentru campioana României în Liga 1 și a fost integralist în dubla manșă cu Sevilla din „șaisprezecimile” Europa League.

Mesajul lui Cristi Manea pentru fanii CFR-ului

Cristi Manea a oferit un interviu pentru fanii CFR-ului și a povestit cum își petrece timpul în autoizolare alături de prietena sa: „E prea multă relaxare acum. Antrenamentele nu sunt la fel ca pe teren, dar încerc să respect toate indicațiile antrenorului.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult îmi lipsește timpul petrecut alături de colegi și îmi lipsesc și antrenamentele cu echipa. De-abia acum ne dăm seama că nu putem fără fotbal. Am mai încercat să fac paste, dar nu mă prea ocup de bucătărie”.

„Mie îmi place profesorul din Casa de Papel. Meciurile cu Sevilla le-am revăzut, pentru că au fost foarte frumoase. Îmi pare rău că nu ne-am calificat, dar asta este”, a spus Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea a continuat și a declarat că sănătatea este cel mai important lucru pentru el, iar în rest vrea să redevină campion cu CFR Cluj: „Este urât să nu poți ieși din casă, cred că aș ieși în parc după ce se relaxează restricțiile”.

„Îmi doresc să devin campion din nou, să se reia meciurile și să câștigăm titlul pe teren, să-mi ajut echipa națională să ne calificăm la Campionat European. În rest îmi doresc multă sănătate. Să ne revedem cu toții la stadion”, a mai spus fundașul CFR-ului.

ADVERTISEMENT