Fotbal intern

Cristi Manea și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până pe 10 august. Ce se întâmplă cu George Țucudean. Exclusiv

17.06.2020 | 14:55
Cristi Manea sia prelungit contractul cu CFR Cluj pana pe 10 august Ce se intampla cu George Tucudean Exclusiv
Cristi Manea a prelungit contractul cu CFR Cluj până pe 10 august. © FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Manea va continua la CFR Cluj până la finalul acestui campionat, pe 10 august mai exact, deși contractul său expira la finalul lunii iunie.

Șefii din Gruia au izbutit să prelungească împrumutul fundașului dreapta, care aparține de ciprioții de la Apollon Limassol. Manea a revenit la începutul acestui an la CFR Cluj, după ce a reziliat contractul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, în aceste zile se discută și situația lui George Țucudean, căruia i s-a propus prelungirea contractului și urmează să dea un răspuns oficialilor ardeleni.

Cristi Manea mai rămâne la CFR Cluj pentru încă două luni. Va termina sezonul în Gruia

Dan Petrescu a surprins puțin la primul meci oficial de la reluarea campionatului, CFR – FCSB 1-0. Titular în banda dreaptă a apărării a fost Mateo Susic, deși mulți așteptau să joace acolo Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Manea a rămas doar în „tribuna de rezervă” și pentru că nu l-a convins pe Petrescu la ultimele antrenamente, și pentru că „Bursucul” nu știa încă exact situația fundașului de 22 de ani. El a venit la CFR pe 31 ianuarie 2020, liber de contract după despărțirea de FCSB, și avea angajament până pe 30 iunie 2020.

Șefii de la CFR Cluj au izbutit să-și asigure serviciile lui Manea până la finalul campionatului. Astfel s-a obținut acordul ciprioților de la Apollon Limassol, cu care Manea mai are un an de contract, ca jucătorul să rămână la CFR Cluj până pe 10 august 2020.

ADVERTISEMENT
  • 700.000 de euro este scăderea de cotă a lui Cristi Manea de la revenirea în Gruia. În ianuarie valora 3,2 milioane de euro, acum a ajuns la 2,5 milioane de euro
  • 31 mai 2021 este data la care expiră contractul lui Manea cu Apollon Limassol, unde a fost vândut de Viitorul în iulie 2015, fără a juca vreun minut pentru ciprioți!

George Țucudean va discuta cu președintele Marian Copilu dacă acceptă sau nu să continue cu CFR Cluj

O situație deosebită are și golgeterul din ultimele sezoane al clujenilor. George Țucudean, 29 de ani, termină contractul în această lună și încă nu se știe dacă va continua.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că atacantului i s-a făcut o propunere de prelungire, atunci când președintele Marian Copilu s-a întors la echipă, dar momentan nu a dat un răspuns. În aceste zile se va discuta cu „Țucu” privind planurile sale de viitor.

În decizia pe care arădeanul o va lua, va conta probabil și relația mai rece pe care a avut-o în ultima vreme cu Dan Petrescu, dar în primul rând starea sa psihică datorată problemelor și intervențiilor la inimă. Țucudean s-a accidentat cu o zi înainte de derby-ul cu FCSB și nu a prins lotul campioanei.

  • 450.000 de euro a plătit CFR Cluj celor de la Viitorul, în ianuarie 2018, pentru transferul lui George Țucudean

Giedrius Arlauskis a fost și de el de acord să rămână la CFR până în august. Apoi, aproape sigur, va pleca!

Cristi Manea, care va juca la CFR până la finalul campionatului, îi urmează lui Giedrius Arlauskis, un alt jucător convins pentru alte câteva etape. FANATIK a dezvăluit chiar în ziua derby-ului cu FCSB că lituanianul și-a dat acordul pentru a rămâne toate meciurile din play-off.

La interviul de după derby-ul CFR – FCSB, portarul s-a eschivat de la un răspuns privind prelungirea contractului cu echipa lui Dan Petrescu. FANATIK a aflat că sunt șanse minime ca Arlauskis să continue și din toamnă la CFR, ofertele financiare cu multe zerouri sosite pe adresa sa fiind pe măsura așteptărilor.

  • 1,6 milioane de euro este cota actuală a lui Giedrius Arlauskis, venit la CFR Cluj în august 2017, liber de contract după perioada Watford
  • 150.000 de euro a plătit Unirea Urziceni în ianuarie 2008 lituanienilor de la Siauliai, când l-a adus pe portar în fotbalul românesc
ADVERTISEMENT