Fotbal intern

Cristi Manea, apărat de CFR Cluj după scandalul de la echipa naţională a României. “Probabil era plecat!”

22.11.2018 | 20:51
Cristi Manea aparat de CFR Cluj dupa scandalul de la echipa nationala a Romaniei Probabil era plecat

Cristi Manea este apărat de Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, după ce fundaşul în vârstă de 21 de ani a provocat un scandal la echipa naţională a României la finalul meciului cu Muntenegru, scor 1-0, la Podgorica, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor.

Cristi Manea a declarat la finalul meciului că nu a ştiut că echipa naţională a României mai avea nevoie de un gol pentru a rămâne în urna a 3-a la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020, iar de aici a pornit scandalul. Daniel Stanciu susţine că fundaşul campioanei României nu era de faţă când Cosmin Contra i-a anunţat.

Cristi Manea, apărat de CFR Cluj după scandalul provocat la finalul meciului Muntenegru – România 0-1

Mai mult, oficialul campioanei României este de părere că echipa naţională a României nu a putut să le mai înscrie un gol muntenegrenilor. “Probabil că era plecat, era plecat pe undeva pe la baie. Şi ca să mai dăm un gol trebuia să şi putem, nu cred că a fost cineva cu poarta goală şi a dat pe lângă”, a spus Daniel Stanciu, oficialul lui CFR Cluj, după ce România a învims-o pe Muntenegru, scor 1-0, la Podgorica.

Cristi Manea şi Dorin Rotariu la finalul meciului România - Serbia
Cristi Manea şi Dorin Rotariu la finalul meciului România – Serbia

Declaraţia lui Cristi Manea la finalul meciului Muntenegru – România 0-1:

“Acest rezultat ne dă încredere pentru calificările ce vor urma, să dăm sută la sută pentru Euro. Noi nu am ştiut că mai avem nevoie de un gol, am încercat să dăm cât mai multe goluri, atât am putut. Noi ne-am dorit mult să câștigăm în Muntenegru, voiam să scoatem cel puțin un egal Indiferent de urnă, trebuie să arătăm că suntem România și ne putem califica la Euro”, a spus  Cristi Manea.

Echipa naţională a României a făcut parte din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, acolo unde se mai afla Serbia, Muntenegru şi Lituania. “Tricolorii” lui Cosmin Cotra au terminat grupa pe locul 2, cu 12 puncte, după ce au bifat 3 victorii şi trei remize.

  • 12 puncte a adunat România în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor