Fotbal intern

Cristi Manea declară război fostei sale echipe: “Putem depăși CFR în clasament. În meciul direct am fost mai buni decât ei”

27.09.2019 | 00:15
Cristi Manea declara razboi fostei sale echipe Putem depasi CFR in clasament In meciul direct am fost mai buni decat ei

Cristi Manea a debutat la FCSB în meciul cu Metaloglobus (2-1), din șaisprezecimile Cupei României. Fundașul dreaptă declară că este foarte bucuros că a ajuns la “roș-albaștri” și consideră că FCSB poate câștiga ambele competiții în care evoluează în această stagiune.

Cristi Manea vrea titlul cu FCSB

Cristi Manea a bifat primul meci în tricoul celor de la FCSB, la partida cu Metaloglobus din șaisprezecimile Cupei României. Manea consideră că noua sa formație se poate impune pe ambele fronturi în această stagiune. Fostul fundaș al CFR-ului crede că FCSB poate depăși echipa din Gruia în Casa Pariurilor Liga 1, chiar dacă în acest moment cele două formații sunt despărțire de 10 puncte în clasament.

Sunt bucuros că am avut ocazia să joc cu noii mei colegi. Oamenii de aici m-au vrut, au avut încredere în mine și de asta am decis să vin aici. Avem un lot foarte valoros și putem câștiga și cupa și campionatul. Sper să joc bine și să revin și la națională. Îi putem învinge pe cei de la CFR, am arătat-o etapa trecută, am jucat mai bine decât ei. Trebuie să luăm ambele trofee anul ăsta. Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. Au fost variante să semnez și cu o echipă de afară, dar voiam să mă trimită în liga a doua și eu nu am acceptat“, a declarat Cristi Manea.

Cristi Manea a debutat la FCSB la meciul din Cupă. Sursă Foto: Sportpictures
Cristi Manea a debutat la FCSB la meciul din Cupă. Sursă Foto: Sportpictures

Cristi Manea a câștigat ultimele două titluri din Casa Pariurilor Liga 1 în tricoul celor de la CFR Cluj. După expirarea împrumutului, fundașul dreapta a revenit la formația Apollon Limassol, care l-a cedat, din nou sub formă de împrumut, la FCSB.