Fotbal intern

Cristi Manea dezvăluie cum a ajuns în vară la FCSB: ”Eu nu am avut de ales”

03.03.2020 | 07:59
Cristi Manea dezvaluie cum a ajuns in vara la FCSB Eu nu am avut de ales
ADVERTISEMENT

Fundașul Cristi Manea, care este împrumutat de Apollon Limassol la CFR Cluj, dezvăluie cum a ajuns în vară la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,55 este cota pentru ”2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cristi Manea dezvăluie cum a ajuns în vară la FCSB: ”Nu a fost decizia mea să merg acolo”

”Nu am optat eu, nu a fost decizia mea să merg acolo. Cei de care aparţin au acceptat o ofertă din partea lor şi eu nu am avut de ales, de aceea am ajuns acolo”, a dezvăluit Cristi Manea modul în care a ajuns la FCSB.

”Eu sunt bucuros că am reuşit să bifez toate aceste meciuri într-o perioadă scurtă de timp, pentru că aveam nevoie. Înainte de unele mă dureau foarte tare picioarele, dar am tras de mine şi mă simt foarte bine acum”, a explicat fundașul dreapta.

ADVERTISEMENT

”Indiferent dacă jucăm bine sau nu, noi câştigăm”

Apoi, Cristi Manea a vorbit și despre victoria obținută de CFR Cluj în meciul Astra Giurgiu: ”Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine când sunt băgat, pentru că echipa are nevoie de jucători care muncesc, nu numai de jucători tehnici”.

”Am arătat în această seară că indiferent dacă jucăm bine sau nu, noi câştigăm şi asta mă bucură. Astra ne-a pus ceva probleme, pentru că are nişte jucători foarte tehnici, mai ales la mijlocul terenului”, a continuat jucătorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

”A fost un penalty foarte uşor acordat”

Cristi Manea consideră că arbitrul Cătălin Popa a dictat foarte ușor penalty-ul pentru Astra Giurgiu: ”Important e că ne-am apărat bine. Cred că a fost un penalty foarte uşor acordat. Nu am văzut bine, dar prea uşor a căzut”.

CFR Cluj a învins Astra Giurgiu, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului și s-a distanțat în funtea clasamentului la trei puncte de Universitatea Craiova, cinci de FC Botoșani și șase de FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali nu i-a activat clauza de cumpărare

În vârstă de 22 de ani, Cristi Manea a ajuns la FCSB în septembrie 2019, dar nu a jucat decât patru meciuri, două în campionat și două în Cupa României, pe poziția sa fiind preferat titular Valentin Crețu.

După ce Gigi Becali a refuzat în iarnă să activeze clauza sa de cumpărare, Cristi Manea a ajuns sub formă de împrumut la CFR Cluj. Revenit sub comanda lui Dan Petrescu, jucătorul are din nou prestații apreciate.

ADVERTISEMENT