Sport

Cristi Manea dezvăluie de ce nu a reușit să se impună la FCSB: ”Nu am avut șansa să joc”

Campion de patru ori la rând cu CFR Cluj, Cristi Manea a dezvăluit cauza pentru care nu a reușit în cele cinci luni petrecute la FCSB.
19.05.2021 | 18:18
Cristi Manea dezvaluie de ce nu a reusit sa se impuna la FCSB Nu am avut sansa sa joc
Campion de patru ori la rând cu CFR Cluj, Cristi Manea a dezvăluit cauza pentru care nu a reușit în cele cinci luni petrecute la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Contrar estimărilor specialiștilor, ardelenii a realizat o  performanță care îi va pune pe gânduri pe oficialii contracandidatelor la câștigarea campionatului în anii ce vor urma.

CFR-iștii vor primi  trofeul și medaliile de campioni la finalul meciului cu FCSB, programat marți, 25 mai, pe arena vechii și noii ”regine” a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea lui Cristi Manea despre perioada de la FCSB

Cristi Manea a petrecut cinci luni la FCSB între septembrie 2019 și ianuarie 2020, dar nu a reușit să-l convingă pe finanțatorul Gigi Becali și acum a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu s-a putut impune la formația bucureșteană.

”Eu cred că voi face parte din lotul cu FCSB. Nu vom avea vacanță. Vin meciurile naționalei, pe urma preliminariile Champions League, dar suntem plătiți pentru asta și facem ce ne place. Eu sunt coleg cu Dragoș Nedelcu de la 11 ani, de la academie. Este un băiat extraordinar și după părerea mea nu este corect ce i se întâmplă. Ar merita mult mai mult. Lucrul acesta îl va întări.

ADVERTISEMENT

Eu unul nu am avut șansa să joc la FCSB. Am jucat în amical, am dat goluri, nu vreau să spun mai multe… Important e să rămâi puternic psihic acolo”, a declarat Manea la emisiunea Liga Digisport.

Fundașul s-a temut că CFR poate pierde titlul

Fundașul dreapta a vorbit și despre performanța de a câștiga de patru ori consecutiv titlul cu CFR Cluj și a mărturisit că la un moment dat, în timpul sezonului, s-a temut că ardelenii vor ratat obiectivul.

ADVERTISEMENT

”Este un sentiment unic când câștigi un titlu. Sunt bucuros că fac parte din această familie minunată. Se vede că atunci când suntem uniți, nu ne doboară nimeni. Eu cred că cel mai greu titlu a fost primul.

Erau mulți jucători noi și era greu să faci ceva. Sincer, ne-am temut că putem rata titlul. Toate echipele din play-off au fost bune. Toate echipele au avut victorii spre deosebire de celelalte sezoane”, a mai spus Manea.

ADVERTISEMENT

Manea visează la grupele Champions League

În final, Cristian Manea s-a arătat încrezător în șansele formației sale de a ajunge în grupele Champions League, dar consideră că este nevoie și de puțină șansă la tragerea la sorți.

”Se poate orice în fotbal, dacă avem puțină șansă în tragerea la sorți. O să dăm de niște echipe puternice, dar cum a fost la noi cu Sevilla, Young Boys, te poți bate cu ele. Dacă avem puțină șansă și suntem uniți putem ajunge în Champions League.

După meciul cu Sevilla, jucătorii lor erau huiduiți de propriii fani, iar pe noi ne aplauda tot stadionul. A fost foarte frumos. Adevărata valoare se vede în meciurile internaționale. Aici, ne-am obișnuit cu toate echipele, dar afară e mult mai greu”, a încheiat Manea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru “total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT