Fotbal intern

Cristi Manea, dialog cu fanii FCSB-ului după ultimul amical din Spania: “Din ce să-mi revin? Nu vezi că nu mă bagă!” EXCLUSIV

23.01.2020 | 17:36
Cristi Manea dialog cu fanii FCSBului dupa ultimul amical din Spania Din ce sami revin Nu vezi ca nu ma baga EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a reușit o ”dublă” în amicalul cu Lokomotiv Moscova, Cristi Manea pare a-și fi pierdut speranța că va mai juca mult timp la FCSB. La ultimul amical al roș-albaștrilor din Spania, FANATIK a surprins un dialog între fundașul dreapta și fanii vicecampioanei din care reiese clar situația de moment a jucătorului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,30 este cota pentru „Primul gol: FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, discuție cu fanii FCSB-ului după ultimul amical din Spania: “Din ce să-mi revin? Nu vezi că nu mă bagă”

FCSB a jucat miercuri, în cantonamentul iberic de la Marbella, ultimul amical din cantonamentul iernii. Elevii lui Bogdan Vintilă au trecut de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai cu scorul de 3-1.

Cristi Manea a evoluat în ultimul sfert de oră al amicalului din Spania, intrând în locul omului care l-a ”izolat” pe bancă în acest sezon, Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

După meciul cu asiaticii, FANATIK a surprins un dialog elocvent între Manea și o parte dintre fanii prezenți la partidă. “Hai, Manea, revino-ți” i-au zis fanii, iar fotbalistul a replicat: ”Din ce să-mi revin? Nu vezi ca nu ma bagă”.

  • 4 meciuri a jucat Manea la FCSB în Liga 1 și Cupa României în acest sezon
  • 3.200.000 de euro este cota lui Manea, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT

Manea, șanse mici de a mai juca la FCSB

Tot miercuri, Gigi Becali a recunoscut că nu este dispus să achite 2.000.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Cristi Manea, atât cât este clauza de cumpărare definitivă din contractul de împrumut încheiat cu Apollon Limassol.

În ”Derby de România”, fundașul dreapta a fost titular în premieră pentru FCSB în campionat, dar a fost schimbat după 74 de minute. Acea evoluție a fost suficientă pentru ca fostul jucător al CFR-ului să intre în dizgrația lui Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pentru FANATIK: ”Manea e istorie”

Cristi Manea a fost transferat la FCSB în ultima zi a perioadei de mercato din vara trecută, Gigi Becali reușind să obțină împrumutul fotbalistului de la Apollon Limassol.

Cel mai bun fundaș dreapta de la Campionatul European U21 din lotul lui Mirel Rădoi a dezamăgit însă la FCSB şi după 6 luni patronul a anunțat pentru FANATIK că nu va mai avea nicio șansă la echipă.

”Pentru Manea s-a terminat! Nu mai are unde să joace la noi. Nicio șansă”, a declarat Becali atunci.

FANATIK a anunțat încă din începutul lunii decembrie că pentru Cristi Manea aventura la FCSB se va încheia în această iarnă.

Fundaşul dreapta a prins patru prezenţe la roş-albaştri în această toamnă: două meciuri în Cupă, cu Metaloglobus şi cu U Cluj şi două în Liga 1, cu Dinamo şi cu Poli Iaşi. Iar meciul cu Iaşiul a fost cel care l-a “convins” pe Becali.

ADVERTISEMENT