AS Roma a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj! Se poartă discuţii pentru un transfer

Filon Stan   
in Fotbal intern
28/03/2018, 16:44
AS Roma a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj! Se poartă discuţii pentru un transfer

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

CFR Cluj este la un pas să se despartă de un jucător! Oficialii celor de la AS Roma au pus ochii pe Cristi Manea, jucător reinventat sub îndrumarea tehnicianului Dan Pestrescu. Italienii vor să-l aducă în Italia şi pe Răzvan Marin. Se pare că numitorul comun al celor doi români este impresarul care are grijă de ambii jucători.

Jurnaliştii de la InsideRoma.com oferă detalii despre negocierile care ar fi început deja. Se pare că Pietro Chiodi, care este agentul lui Manea, dar şi al lui Răzvan Marin, discută deja cu şefii grupării din Serie A despre aceste posibile transferuri. În acest caz, cei de la CFR Cluj nu prea au ce face, mai ales că Manea a ajuns în Gruia sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon de la Apollon Limassol.

Cristi Manea, cel mai tânăr debut la naţională

Cristi Manea, cel mai tânăr debut la naţională, pe vremea când avea 17 ani, a fost vândut în Cipru, în vara lui 2015, de Viitorul, pentru suma de 2.7 milioane de euro. Românul a fost însă imediat imprumutat în Belgia, la Mouscron, unde nu a reuşit însă să se impună. În acest sezon, Manea a bifat 27 de meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj, fără niciun gol marcat.

Închide ×