Fotbal intern

Primul titular care pleacă în vară de la CFR Cluj. E vorba de 3.000.000 de euro. EXCLUSIV

05.04.2019 | 14:20
Primul titular care pleaca in vara de la CFR Cluj E vorba de 3000000 de euro EXCLUSIV

CFR Cluj își pregătește deja strategia pentru perioada de mercato de la vară și sunt câțiva jucători foarte importanți pentru care se caută înlocuitori. Unul dintre aceștia este fundașul dreapta Cristi Manea, titular și în echipa națională, care este împrumutat la CFR până în vară. FANATIK a aflat că echipa campioană are o opțiune prin care poate să-l cumpere pe Manea, dar aceasta este foarte mare.

Cristi Manea costă 3.000.000 de euro! Aceasta este suma cu care CFR Cluj l-ar putea cumpăra

Cristi Manea a venit la Cluj odată cu Dan Petrescu, la începutul sezonului 2017/2018. A fost împrumutat de CFR de la Apollon Limassol, clubul de care aparține de când a plecat de la Viitorul, în 2014. Manea a câștigat titlul cu ardelenii în chiar primul sezon.

Șefii CFR-ului au demarat negocieri cu ciprioții vara trecută pentru un nou împrumut și au reușit să-l țină pe Manea încă un an la Cluj. În contractul actual de împrumut, care expiră pe 30 iunie 2019, există o opțiune prin care Neluțu Varga și oamenii săi îl pot transfera definitiv pe Manea peste câteva luni contra unei sume semnificative. Este vorba despre 3.000.000 de euro, bani pe care, din informațiile FANATIK, șefii campioanei nu sunt dispuși să-i achite pentru Manea.

Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj, care nu achită prețul de 3.000.000 €
Cristi Manea și Ciprian Deac vor rămâne din vară coechipieri doar la echipa națională

Iarna trecută, Manea a fost la un pas de Chievo, dar CFR a reușit să se înțeleagă cu Apollon

Este motivul pentru care Dan Petrescu și cei care se ocupă de transferuri au demarat deja căutări intense pentru a-și asigura serviciile unui fundaș dreapta de calitate, în condițiile în care Manea pleacă la vară. Apollon Limassol este cea care va negocia transferul ulterior al tricolorului de 21 de ani.

  • 5 meciuri și un gol are constănțeanul pentru naționala mare a României, debutat de Victor Pițurcă la 16 ani, 9 luni și 22 de zile în amicalul Albania – România 0-1 din 31 mai 2014
Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj, care nu achită prețul de 3.000.000 €
Dan Petrescu știe că nu se va mai putea baza pe Cristi Manea și-i caută deja înlocuitor

Întâmplător sau mai degrabă nu, suma de 3.000.000 de euro este tocmai cota la care a ajuns Manea în acest moment. A existat și o cumpănă a acestui împrumut al fundașului la CFR Cluj. Acum trei luni, la începutul anului, FANATIK a dezvăluit că Manea este aproape de transferul la Chievo Verona, în Serie A, unde negociau cei de la Apollon Limassol. CFR Cluj a reușit să-i convingă însă pe ciprioți să respecte împrumutul jucătorului și acesta să rămână în Ardeal până în vară.

  • 450.000 de euro era cota lui Cristi Manea când a venit la CFR Cluj în iulie 2017
  • 3.000.000 de euro este cota actuală a fundașului dreapta, care va participa la Euro 2019 alături de naționala de tineret condusă de Mirel Rădoi