Sport

Cristi Manea pleacă de la FCSB! A reziliat contractul cu formaţia lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor confirmă FANATIK. EXCLUSIV

31.01.2020 | 11:59
Cristi Manea pleaca de la FCSB A reziliat contractul cu formatia lui Gigi Becali Patronul rosalbastrilor confirma FANATIK EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristi Manea pleacă de la FCSB după doar 5 luni la formaţia roş-albastră. Fundaşul dreapta, care a impresionat la CFR Cluj în sezonul trecut şi apoi la Euro 2019, nu a primit şanse să joace la vicecampioana României şi a decis să rezilieze contractul cu FCSB.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


UPDATE, 11:50 / Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de FANATIK: “Da, Cristi Manea a reziliat contractul cu FCSB. Asta este strategia clubului, nu vreau să fac alte comentarii”, a spus patronul roş-albaştrilor la Pro X.

ADVERTISEMENT

Manea a reziliat contractul cu FCSB

Cristi Manea a venit ca o mare vedetă la FCSB, dar nu l-a convins pe Gigi Becali, iar fundaşul lateral a primit foarte puţine şanse să evolueze titular. Bogdan Argeş Vintilă l-a preferat de cele mai multe ori pe Valentin Creţu, un fotbalist care a impresionat în prima parte a sezonului.

Manea a fost aproape să nici nu fie luat în cantonamentul lui FCSB din această iarnă, Gigi Becali răzgândindu-se cu doar două zile înainte de startul pregătirilor din Spania.

ADVERTISEMENT

Acolo însă, Cristi Manea a fost extrem de vocal, fiind extrem de nemulţumit de statutul de rezervă. A explodat într-un dialog cu fanii, surprins în exclusivitate de FANATIK în cantonamentul de la Costa del Sol: “Din ce să-mi revin? Nu vezi că nu mă bagă ăsta deloc?”

Manea, doar 4 meciuri la FCSB

Cristi Manea a semnat cu FCSB la începutul lui septembrie, dar a prins doar 4 meciuri la formaţia roş-albastră în prima parte a sezonului. A jucat în Cupa României cu U Cluj şi Metaloglobus, dar şi în Liga 1, în derby-ul cu Dinamo şi cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Chiar partida cu Poli Iaşi a fost cea care l-a determinat pe Gigi Becali să nu-l mai folosească pe cel mai bun fundaş dreapta de la Campionatul European de tineret.

Patronul lui FCSB chiar a oferit o declaraţie pentru FANATIK în legătură cu Manea: “Unde să joace Manea? Nu are unde, pleacă, gata”. Manea l-ar fi costat 2 milioane de euro pe Gigi Becali în cazul unui transfer definitiv la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea nu va sta prea mult fără echipă, având oferte importante în acest moment. CFR Cluj nu este însă o opţiune pentru apărătorul lateral, Dan Petrescu având variante importante la campioana României. Chiar Denis Ciobotariu  de la Dinamo a fost transferat de CFR în această iarnă pentru postul de fundaş dreapta.

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Manea pe transfermarkt.com, în scădere faţă de cele 4 milioane de euro din vară
ADVERTISEMENT