Fotbal intern

Cristi Manea se întoarce la CFR Cluj! A semnat pe 6 luni! Poate fi titular duminică împotriva lui FCSB + salariul pe care îl primește fundașul. Anunțul oficial al ardelenilor

31.01.2020 | 21:18
Cristi Manea se intoarce la CFR Cluj A semnat pe 6 luni Poate fi titular duminica impotriva lui FCSB  salariul pe care il primeste fundasul Anuntul oficial al ardelenilor
Cristi Manea se întoarce la CFR Cluj! A semnat pe 6 luni! Poate fi titular duminică împotriva lui FCSB + salariul pe care îl primește fundașul Anunțul oficial al ardelenilor
ADVERTISEMENT

La doar câteva ore după ce Gigi Becali a anunțat că fundașul Cristi Manea și-a reziliat contractul cu FCSB, jucătorul de 22 de ani se pregătește de revenirea oficială la CFR Cluj, club pentru care a mai evoluat în perioada 2017-2019.


UPDATE, 31 ianuarie, 21:18. CFR Cluj a anunțat, pe contul oficial de Facebook, revenirea în culorile echipei a fundașului Cristian Manea.

ADVERTISEMENT

”Bine ai revenit, Cristian Manea! Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fost campion cu echipa noastră în sezoanele 2017-2018 și 2018-2019, Cristian Manea, a revenit în Gruia.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și multă baftă în tricoul “alb-vișiniu”!”, se arată în comunicatul campioanei.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 31 ianuarie, 16:15. Conform informațiilor aflate de FANATIK, contractul lui Cristi Manea la CFR Cluj va avea o durată de 6 luni.


Cristi Manea revine la CFR. Fundașul este la club alături de președintele executiv Marian Copilu

Cristi Manea nu a rezistat nici măcar o jumătate de an în tricoul celor de la FCSB. FANATIK a aflat că jucătorul a ajuns deja la Cluj, acolo unde va parafa o nouă înțelegere cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Manea se află deja la sediul clubului din Gruia alături de președintele executiv al ardelenilor, Marian Copilu.

FANATIK a aflat că Manea va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună la echipa lui Dan Petrescu, iar duminică, împotriva FCSB-ului, poate juca titular. Fotbalistul va semna până la finalul sezonului cu liderul campionatului.

ADVERTISEMENT

Vineri, 31 ianuarie, Gigi Becali a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK în 2019 legată de reziliarea contractului dintre FCSB și fundașul dreapta Cristi Manea.

FANATIK a anunțat încă din începutul lunii decembrie că aventura la FCSB a tânărului jucător se va încheia în această iarnă.

Cristi Manea pleacă de la FCSB după doar 5 luni la formaţia roş-albastră. Fundaşul dreapta, care a impresionat la CFR Cluj în sezonul trecut şi apoi la Euro 2019, nu a primit şanse să joace la vicecampioana României şi a decis să rezilieze contractul cu FCSB.

Manea, trei trofee cu CFR Cluj

La prima sa aventură la CFR Cluj, în perioada 2017-2019, Cristi Manea și-a trecut în palmares două titluri în Casa Pariurilor Liga 1 și o Supercupă a României.

Mutarea fundașului dreapta la echipa din Ardeal a fost anunțată de prosport, în după amiaza zilei de vineri, 31 ianuarie.

Conform sursei citate, tânărul fundaș dreapta, cu prezențe la prima reprezentativă, își anunțase agentul, pe Pietro Chiodi, să-i caute o altă echipă, una unde să și evolueze.

La FCSB, Manea a prins doar patru meciuri în 2019: două meciuri în Cupă, cu Metaloglobus şi cu U Cluj şi două în Liga 1, cu Dinamo şi cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT