Fotbal intern

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți! Primele poze cu fetiță nou-născută

17.10.2020 | 21:03
Cristi Manea si Irina Deaconescu au devenit parinti Primele poze cu fetita nounascuta
ADVERTISEMENT

Cristi Manea, fundașul dreapta al naționalei României și al celor de la CFR Cluj, a devenit pentru prima oară în viață tată.

Logodnica sa Irina Deaconescu, în vârstă de 22 de ani, a născut o fetiță în cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea si Irina Deaconescu, model si influencer pe social media, si-au inceput relatia anul trecut, iar in această vară s-au logodit.

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți

Fotbalistul lui CFR a publicat o fotografie cu fetița sa în timp ce fanii săi i-au lăsat foarte multe comentarii de felicitări. Cei doi părinți au ales numele Victoria pentru noua membră a familiei.

ADVERTISEMENT

„Bună prieteni! Eu sunt Victoria”, a scris Cristi Manea pe contul său de Instagram, în descrierea pozei cu fetița sa nou-născută.

Buna prieteni! Eu sunt VICTORIA! ?

Geplaatst door Cristian Manea op Zaterdag 17 oktober 2020

Cristi Manea va absenta din acest motiv din lotul celor de la CFR Cluj pentru meciul de acasă cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, relație perfectă cu Irina Deaconescu

Într-un interviu acordat pentru pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj, cei doi au fost întrebați cum s-ar descurca unul în meseria celuilalt iar aceștia au răspuns sincer. Irina Deaconescu este vlogger iar Cristi crede că s-ar descurca decent în acest domeniu, dar iubita sa îl contrazice.

“Cred că m-aș descurca, dar am multe probleme la editarea video. Când o văd pe ea ce face acolo, chiar mă impresionează” a declarat Cristi Manea

ADVERTISEMENT

“Cristi este o persoană foarte amuzantă, el are foarte mult haz, dar în momentul în care i se aprinde o cameră în fața lui, i se pierde tot farmecul, nu știu, nu mai e aceeași persoană.

Mi se pare că are trac de cameră. De-aia nu am făcut niciun vlog până acum împreună, pentru că nu îl pot arăta lumii așa cum e el. E sec în fața camerei. Eu dacă aș juca fotbal… nu am niciun talent, sunt zero. Mi se pare uimitor ce pot face oamenii ăștia cu picioarele lor”, a comentat Irina Deaconescu

ADVERTISEMENT
Tags: