Fotbal international

Cristi Manea, surprins de nivelul Sevillei: „Mă așteptam să fie mult mai buni”

20.02.2020 | 23:16
Cristi Manea surprins de nivelul Sevillei Ma asteptam sa fie mult mai buni
ADVERTISEMENT

Cristi Manea a recunoscut, după remiza de la Cluj, că a fost surprins de nivelul scăzut al jocului celor de la Sevilla. Fundașul revenit în această iarnă la CFR susține că echipa sa poate obține calificarea pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, dacă va repeta jocul bun din tur.

Cristi Manea crede în calificare

CFR Cluj a remizat, 1-1, în prima manșă a „dublei” cu Sevilla din șaisprezecimile Europa League, la capătul unei partide în care andaluzii nu au amenințat de multe ori poarta lui Arlauskis, iar golul egalizator a venit după greșeli comise de fundașii lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Cristi Manea, care a bifat primul meci pentru CFR de la revenire, a declarat că se aștepta ca Sevilla să fie o echipă mai puternică, iar calificarea se poate obține în returul de săptămâna viitoare.

Ne pare rau că nu am reușit să câștigăm, dar vom merge acolo și vom da totul. Normal că e o frustrare, pentru că au dat gol din nimic, trebuie să luăm ce am greșit din meciul acesta și să nu se mai repete la ei acasă.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros că am reușit să îmi ajut echipa, sper să câștigăm campionatul și să mergem mai departe în Europa League. Înainte de fiecare meci am o emoție pozitivă.

Toți, ca echipă, cei de la Sevilla, formează o echipă puternică, cu experiență, dar mă așteptam să fie mult mai buni, dar noi ne-am ridicat la nivelul lor. Mergem acolo să ne calificăm. Dan Petrescu ne-a încurajat, era și el supărat că am luat acel gol”, a declarat Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

„Puteam să îi batem”

Cristi Manea susține că CFR putea obține victoria, egalarea Sevillei venind cu 10 minute înainte de final, iar la sfârșitul partidei a făcut schimb de tricouri cu Jesus Navas, fundașul dreapta din echipa lui Julien Lopetegui.

Am facut cu Jesus Navas, imi palce mult de el, joaca pe pozitia mea. Sunt dezamagit pentru ca puteam sa ii batem in aceasta seara”, susține Manea.

ADVERTISEMENT

După remiza cu Sevilla, pentru CFR Cluj urmează meciul cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1, și returul din șaisprezecimile Europa League, programat pe 27 fabruarie, de la ora 20:00, pe „Ramon Sanchez Pizjuan”.

ADVERTISEMENT
Tags: