Fotbal intern

Cristi Manea, titular în FCSB – Dinamo! Primul meci în echipa de start pentru fundașul dreapta în campionat. EXCLUSIV

Cristi Manea titular in FCSB  Dinamo Primul meci in echipa de start pentru fundasul dreapta in campionat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristi Manea va fi titular în derby-ul FCSB – Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Fundașul dreapta va fi în premieră în primul 11 al “roș-albaștrilor” la un meci din Casa Pariurilor Liga 1, după ce mai bifat minute și în jocul din șaisprezecimile Cupei României, unde FCSB a trecut cu 2-0 de Metaloglobus.

Cristi Manea, titular în FCSB – Dinamo

Deși Valentin Crețu ar fi fost prima opțiune a celor de la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo, FANATIK a aflat că Manea va fi pe teren încă din primul minut al meciului programat pe Arena Națională de la ora 20:30. Cristi Manea a fost anunțat cu două ore înaintea primului fluier că va fi titular, bifând astfel prima prezență în primul 11 în campionat în tricoul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Cristi Manea la FCSB a fost oficializat cu doar câteva ore înaintea închiderii perioadei de mercato, iar după ce a fost titular în meciul cu Metaloglobus, 2-0 în șaisprezeimile Cupei României, începe ca titular și unul dintre cele mai importante meciuri din această toamnă pentru FCSB, derby-ul cu Dinamo. Manea va juca sub formă de împrumut la “roș-albaștri” în acest sezon, Gigi Becali urmând a avea prima opțiune pentru un transfer definitiv în vara anului viitor.

Cristi Manea, titular în FCSB - Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures
Cristi Manea, titular în FCSB – Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Cristi Manea, campion în ultimele două ediții de campionat

În ultimele două stagiuni, Cristi Manea a jucat sub formă de împrumut la CFR Cluj, reușind să câștige de fiecare dată titlul în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cu prestații bune atât la echipa de club, cât și la prima reprezentativă, Cristi Manea a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru turneul final al Campionatului European U21 din Italia și San Marino. La EURO, fundașul dreapta a fost om de bază la echipa națională de tineret, iar evoluțiile apreciabile i-au făcut cota să crească la 4.000.000 de euro.

  • 22 de ani are Cristi Manea