Life

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor România. Ce le-a spus producătorilor de la Kanal D

Fostul iubit al Marienei Moculescu, Cristi Marin, speră să dea lovitura într-o emisiune celebră de la Kanal D, unde a aplicat de curând.
09.10.2021 | 11:31
Cristi Marin fostul iubit al Marianei Moculescu sa inscris la Survivor Romania Ce lea spus producatorilor de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Bărbatul, care locuiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, este gata să revină pe sticlă. El s-a înscris în competiția sportivă Survivor România.

Fostul partener de viață al Marianei Moculescu nu este străin de televiziune, lucru pe care l-a adus și în vizorul producătorilor de la Kanal D, în speranța că va fi ales pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cristi Marin a dezvăluit unele dintre ipostazele în care a ajuns datorită relației cu fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, dar și că a jucat într-un film alături de Liviu Vârciu.

Fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin, vrea la Survivor România

Legat de cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut până acum Cristi Marin a vorbit, în gestionarul de la Survivor România, despre momentul în care a fost Contele Dracula și a stat ceva vreme într-un sicriu.

ADVERTISEMENT

„Am fost Contele Dracula într-o emisiune live, la «Un Show Păcătos» și am apărut în sicriu și în tot acest timp am fost pe telefon și îmi anunțam prietenii de pe Facebook să urmărească emisiunea.

Eram la ușa Marianei Moculescu. A se viziona momentul pe Youtube”, este răspunsul oferit de bărbat, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fostul iubit al Marinei Moculescu susține că cel mai interesant lucru din întreaga sa existență este faptul că a devenit persoană publică și a fost invitat în mai multe emisiuni TV.

Cristi Marin a apărut alături de brunetă la „Happy Hour”, show moderat de Cătălin Măruță, în anul 2008, iar de atunci a fost mereu în atenția publică datorită relației amoroase avută cu Mariana Moculescu.

ADVERTISEMENT

În plus, bărbatul a mai notat în formularul de înscriere pentru Survivor România, mai arată sursa menționată mai sus și faptul că a „înregistrat 8 episoade pentru Dr Love cu Liviu Vârciu”.

Cristi Marin, dezvăluiri despre viața personală

Fostul partener de viață al Marianei Moculescu a fost întrebat inclusiv despre cea mai nefericită experiență din viața sa. El a notat moartea unei prietene foarte apropiate din Slobozia.

La polul opus, cea mai fericită experiență a fost cea în care a vizitat Las Vegas, care i-a părut cel mai frumos oraș din lume.

ADVERTISEMENT