Life

Cristi Marinescu, la cuțite cu Bianca Comănici de la Puterea dragostei. De la ce a pornit râca: „Ți s-au văzut toate fațetele”

Cristi Marinescu și Bianca Comănici de la Puterea dragostei s-au înțepat în direct în cadrul unei emisiuni.
02.10.2021 | 12:21
Cristi Marinescu la cutite cu Bianca Comanici de la Puterea dragostei De la ce a pornit raca Ti sau vazut toate fatetele
Cristi Marinescu și Bianca Comănici de la Puterea dragostei s-au înțepat într-o emisiune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu s-a arătat destul de deranjat de întrebările pe care Bianca Comănici de la Puterea dragostei i le-a pus în cadrul unei emisiuni online.

Invitat pe canalul de Youtube Wownews, Cristi a făcut la un moment dat niște remarci la adresa Biancăi pe care le-au observat toți.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a vorbit despre parcursul său în casa Puterea dragostei și separarea de Maria Lungu, la doar 24 de ore după terminarea concursului.

Cristi Marinescu și Bianca Comănici de la Puterea dragostei, la cuțite: „De ce nu-ți convine ce spun?”

La un moment dat, astrologul emisiunii i-a făcut profilul lui Cristi Marinescu. Defectele și calitățile câștigătorului sezonului 3 al reality-show-ului de la Kanal D au fost dezbătute de invitați. De aici până la înțepăturile cu Bianca a fost un pas.

ADVERTISEMENT

„Când ai intrat în casă erai într-un fel și când te-ai întors ai răbufnit. Corect?”, l-a apostrofat Bianca pe Cristi Marinescu în direct.

„Nu. Toată analiza pe care doamna o face o iei și o pui în ecuație cu ce s-a întâmplat în casă. Când a spus doamna că sunt oportunist, ai râs. Ți s-au văzut toate fațetele”, i-a răspuns Cristi Marinescu, vizibil iritat că Bianca îl tot înțepa.

ADVERTISEMENT

„De ce nu-ți convine ce spun? Că accentuez defectele?”, a spus apoi Bianca văzând că Marinescu s-a enervat.

Cristi Marinescu susține că nu crede foarte tare în zodiac, însă se regăsește în mare parte în ce a spus astrologul despre Scorpion.

ADVERTISEMENT

Cristi s-a despărțit de Maria la o zi după marea finală

Cristi spunea că avea tot ce își dorea de la relație, doar că Maria era destul de statică. Bărbatul a spus că Maria nu se implica așa cum își dorea în povestea sa de iubire.

Cristi și Maria Lungu au format un cuplu în cel de-al treilea sezon Puterea dragostei spre finalul competiției. De-a lungul sezonului, cei doi au fost mai degrabă prieteni, însă spre final au încercat să își dea o șansă la ceva mai mult.

Relația lor nu a durat, așa cum fanii celor doi se așteptau. În a doua zi după marea finală, Maria a plecat la Chișinău, reluându-și viața pe care o avea înainte, iar Cristi a rămas în București.

Inițial, cei doi nu au vrut să recunoască despărțirea. Maria a spus până în ultima clipă că nu întâmpină probleme, doar că Marinescu nu a mai putut ține ascuns faptul că totul s-a terminat între ei.

 

ADVERTISEMENT