Life

Cristi Mitrea, adevărul gol-goluț despre relația cu Andreea Mantea și fiul lor, David: „Beznă totală”

Cristi Mitrea a vorbit despre relația pe care o are acum cu Andreea Mantea și băiatul pe care îl au împreună, David. Ce spune fostul luptător?
26.04.2023 | 11:00
Cristi Mitrea adevarul golgolut despre relatia cu Andreea Mantea si fiul lor David Bezna totala
Cristi Mitrea a vorbit despre relația cu Andreea Mantea și fiul lor, David! Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a dat cărțile pe față, în exclusivitate pentru FANATIK, în legătură cu relația pe care o are acum cu Andreea Mantea, fosta sa parteneră de viață, și fiul pe care îl au împreună, David!

Ce relație mai are acum Cristi Mitrea cu Andreea Mantea și fiul lor. Declarații în exclusivitate

FANATIK a vrut să știe dacă acesta își mai vede băiatul, și, deloc întâmplător, i-am cerut lui Cristi să ne lămurească! De curând, fostul luptător profesionist a avut o confruntare dură, pe această temă, cu Kamara, la Măruță! 

ADVERTISEMENT

Mitrea l-a acuzat pe fostul concurent de la Survivor România că s-a folosit de situația medicală a fiului său, Leon, ca să strângă voturi din partea telespectatorilor. Cristi s-a arătat ușor deranjat de strategia la care ar fi recurs Kamara pentru a sta cât mai mult timp în reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

În replică, cântărețul de la trupa Alb-Negru a băgat ”bățul prin gard”, spunându-i lui Cristi Mitrea că nu ar trebui să vorbească el despre ce înseamnă creșterea copiilor. A făcut referire, evident, la absența din viața fiului său.

ADVERTISEMENT

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic. Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, i-a zis Kamara, fără ocolișuri, lui Mitrea.

„Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum suntem într-o beznă uriașă”

Colaboratorul emisiunii lui Măruță de la PRO TV a explicat situația sa, având în vedere că artistul a reamintit despre faptul că are un băiat. Iar Cristi Mitrea a făcut destăinuri dureroase despre situația actuală.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Depășind acest subiect sensibil, Mitrea ne-a vorbit puțin și despre așteptările ori preferințele sale în materie de amor. În urma relației eșuate cu Andreea Mantea, sportivul a învățat foarte multe lucruri, iar acum știe ce caută la o femeie. Întrebat ce ar trebui să aibă o tipă pentru a-l cuceri, Cristi a zis că ține foarte mult la aspectul îngrijit al unei domnișoare, să inspire feminitate. Și, culmea, că fizic nu are un standard anume.

ADVERTISEMENT

Ce își dorește Cristi Mitrea de la o femeie: „Să aibă un job!”

„Wow! Nu multe (glumesc). Odată cu înaintarea în vârstă, am devenit foarte pretențios. Îmi doresc ca femeia să fie femeie. Să fie feminină. Nu-mi plac femeile bossy. Să fie rafinată. Să știe să se îngrijească.

Ador femeile curate, îngrijite, cremuite, parfumate (râde, n. red.). Să aibă umor și să fie educată! La propriu și la figurat, educată! Să scrie corect. Să aibă un job!

Să fie familistă. Fizic, sunt ciudățel. Trebuie să aibă “ceva” și să avem pasiune în pat. Nu am un tipar fix din punct de vedere fizic”, ne-a dezvăluit Cristi Mitrea.

Colegul Alexandrei Gog de la PRO TV ne-a mai mărturisit și cine este, la ora actuală, cea mai importantă persoană din viața sa, acel om căruia i-ar aduce mulțumiri în fiecare secundă pentru tot ce i-a oferit.

„Fără doar și poate, în momentul ăsta, această persoana e tata. Avem nevoie unul de celălalt. Semănăm enorm. Ne sprijinim reciproc, noi și lucrând împreună de când sunt mic. El mă susține și mă sprijină în toate activitățile mele extra job”, ne-a mai declarat Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT