Life

Cristi Mitrea, ceartă cu o femeie din cauza restricțiilor impuse de autorități. Luptătorul: “Ești foc pe neologisme”

21.05.2020 | 16:03
Cristi Mitrea cearta cu o femeie din cauza restrictiilor impuse de autoritati Luptatorul Esti foc pe neologisme
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cristi Mitrea s-a luat la harță cu o femeie, în mediul online, din pricina resticțiilor impuse de autorități, care nu se respectă. Femeia l-a jignit, iar sportivul a reacționat în consecință.

Cristi Mitrea, război verbal cu o femeie. Motivul? Nerespectarea estricțiilor

Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, a intrat într-un război verbal cu o femeie, din pricina restricțiilor impuse de autoritți, care nu se respectă.

ADVERTISEMENT

Luptătorul s-a arătat complet dezamăgit de faptul că românii nu au respectat regulile de distanțare socială, luând cu asalt parcurile, după încheierea stării de urgență.

„Pun banii jos! În 2 săptămâni avem iarăși stare de urgență! Repet: proști, inculți, necivilizați. Ăștia suntem! Atâta putem!”, a postat Mitrea.

ADVERTISEMENT

Contrariată de postarea lui Mitrea, o internaută i-a răspuns acestuia și de aici a început războiul. “Poate dai o tura pe la Lugano, Zurich etc sa vezi cum traiesc oamenii farà masti si isi reiau vietile normal…poate chiar tu ai mentalitate de sclav nu astia”, i-a răspuns lui Mitrea o internaută.

Mitrea a încercat dialogul civilizat

“Nu prea am înțeles! Nu știu din ce puncte de vedere ne comparăm cu Lugano, dar care e treaba cu sclavia? E același lucru cu bunul simț, respectarea unor norme simple de distanțare și cu protejarea celor din jurul tău?”, a răspuns, împăciuitor, Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

„Sclavii cred ca trebuie sa stea toti in cusca…nu sunt norme de distantare nici la Lugano nici la Zurich nimic nici o masca viata normala .. sa gandesti inside the box inseamna sa traiesti in cusca …politicienii alora sunt nebuni ?”, a continuat femeia.

„Nu știu și nu mă interesează. Ce mă interesează este faptul că există o amenințare reală, că unii pot muri și că suntem niște țărani infecți necivilizați. De ce avem discuția asta? Ești foc pe neologisme. Inbox. Outbox. Dar 7 ani de acasă mai avem?”, a încheiat Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT