Life

Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea, a împlinit 41 de ani. Ce cadouri inedite i-a oferit Cătălin Măruță

Cristi Mitrea, luptătorul de MMA care are un copil cu Andreea Mantea, a împlinit 41 de ani și a avut parte de o mulțime de surprize din partea lui Cătălin Măruță, în emisiunea căruia a fost invitat.
13.07.2022 | 18:49
Cristi Mitrea tatal copilului Andreei Mantea a implinit 41 de ani Ce cadouri inedite ia oferit Catalin Maruta
Cristi Mitrea a primit cadouri inedite din partea lui Cristi Mitrea. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a aniversat 41 de ani și fiind un apropiat al emisiunii La Măruță, nu avea cum să nu sărbătorească împreună cu echipa. Luptătorul a primit mai multe cadouri din partea prezentatorului de la Pro TV, unele dintre ele fiind mai mult decât neașteptate.

Cristi Mitrea a împlinit 41 de ani. Tătăl copilului Andreei Mantea a primit cadouri inedite din partea lui Cătălin Măruță

Cristi Mitrea, bărbatul cu care Andreea Mantea are un copil, a împlinit 41 de ani. Luptătorul MMA este invitat adesea în emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV. În plus, cât timp a fost difuzat Survivor România, acesta comenta cele mai importante momente din competiție alături de Alexandra Gog.

ADVERTISEMENT

Astfel, aniversarea lui Cristi Mitrea a fost sărbătorită, în direct, în timpul show-ului. A primit tort și, pentru că a mărturisit că nu mai e la dietă, un platou cu produse tradiționale.

Totodată, vedete din România precum Theo Rose, actrița din Clanul, Raluka, Anca Dinicu și Doinița Oancea i-au transmis urări video de la mulți ani.

ADVERTISEMENT

Pe lângă surprizele frumoase, Cristi Mitrea a primit în dar și lucruri la care, cu siguranță, nu se aștepta. Cătălin Măruță l-a pregătit pentru înaintarea în vârstă și i-a oferit câteva produse pe care le-a considerat esențiale.

Luptătorul de MMA a primit vitamine, brâu pentru durerile de spate, ceai pentru un somn odihnitor, laxative, soluție pentru fixarea protezei dentare și multe alte medicamente.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că, la un moment dat, chiar o să ai nevoie de chestiile astea. Am investit ceva. Să te uiți doar la termenul de expirare, că nu ai mult timp”, i-a spus Cătălin Măruță.

Cadoul inedit a culminat cu un baston și un cărucior pe care, în general, vârstnicii îl folosesc atunci când merg la piață.

ADVERTISEMENT

„Nu, e ceva rău. Dar ce-mi dorești tu mie? Să mă duc acuma..? Ferească Dumnezeu, sunt tata leit. Ăsta e cel mai tare banc pe care l-ai făcut tu vreodată. Uite ce mi-a făcut!”, a reacționat Cristi Mitrea, după ce a izbucnit în râs.

Cristi Mitrea, în lacrimi, de ziua lui

Printre videoclipurile cu vedete care i-au transmis „La mulți ani”, Cătălin Măruță a strecurat și câteva imagini în care Cristi Mitrea apare alături de bunica lui. Fotografiile l-au emoționat pe luptător, care a le-a privit cu lacrimi în ochi.

„Bunica…Face 86 de ani. Bunica e omul cu care am petrecut cea mai mare parte a copilăriei mele…și cu bunicul”, a dezvăluit Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT