Life

Cristi Pulhac regretă relația cu Andreea Tonciu, fosta concurentă Survivor România. „Mi-a adus multe repercusiuni”

Cristi Pulhac a acceptat provocarea sosurilor picante, în emisiunea lui Cătălin Măruțăm și a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o, în trecut, cu Andreea Tonciu.
28.01.2022 | 17:37
Cristi Pulhac regreta relatia cu Andreea Tonciu fosta concurenta Survivor Romania Mia adus multe repercusiuni
Cristi Pulhac regretă relația cu Andreea Tonciu. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Cristi Pulhac a acceptat, vineri, provocarea sosurilor picante, din emisiunea lui Cătălin Măruță. Dinamovistul a evitat multe dintre întrebările incomode, pe care prezentatorul i le-a pregătit, însă au fost și câteva răspunsuri neașteptate pe care sportivul le-a oferit.

Cristi Pulhac a vorbit deschis despre legătura pe care a avut-o, în trecut, cu Andreea Tonciu și a dezvăluit că regretă relația cu fosta concurentă de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac și Andreea Tonciu au avut o scurtă relație în 2007

În anul 2007, Andreea Tonciu a avut o scurtă aventură cu dinamovistul Cristi Pulhac. La momentul respectiv, fotbalistul nu pusese capăt relației sale cu Alexandra Enăchescu, fostă asistentă tv,  și alegea să ducă o viață dublă.

În momentul în care Andreea Tonciu a aflat despre cealaltă femeie din viața lui Cristi Pulhac, s-a despărțit cu scandal de acesta. La rândul lui, de teamă să nu o piardă pe Alexandra, fotbalistul a negat orice legătura cu fosta concurentă Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Când l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici măcar nu știam că este fotbalist. Am fost împreuna doua luni si jumătate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap ca are pe cineva, pentru că tot timpul îmi spunea cât mă iubește și mă suna nonstop. Și eu mă îndrăgostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numărul lui de pe tricou.

Când am aflat de Alexandra, mi-a spus ca s-au despărțit și că nu mai are nici o treaba cu ea. Ba mai mult, a ținut să-i cunoască și pe părinții mei. M-a mințit pe față și acum nu vreau să mai aud de el.”, spunea Andreea Tonciu, la momentul respectiv, conform WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune acum Cristi Pulhac despre relația cu Andreea Tonciu?

Cătălin Măruță a vrut să afle de la Cristi Pulhac cu ce vedetă din showbizul românesc a avut o relație sau o aventură pe care a regretat-o ulterior. Fotbalistul  a precizat că nu este o situație singulară, dar că o să menționeze relația cu Andreea Tonciu, motivul principal fiind acela că a avut de suferit în viața profesională.

„Sunt foarte multe pe care le-am regretat. A fost un scandal, care mi-a adus foarte multe repercusiuni în cariera mea. Adică, eram și pe la Echipa Națională. Acum suntem ok. Ne înțelegem foarte bine. Nu ne-am certat, pur si simplu, aveam 19 ani…E o fată super, nu am nicio problemă cu ea.”, a răspuns sportivul.

ADVERTISEMENT

Ce fotbalist celebru l-a trădat pe Cristi Pulhac?

O altă curiozitate a lui Cătălin Măruță a fost ce nume celebru din fotbalul românesc l-a trădat pe dinamovistul Cristi Pulhac. Acesta din urmă l-a numit pe Torje, menționând faptul că este vorba despre o situație din trecut, în care și-ar fi dorit că fotbalistul să fie sincer.

„S-au întâmplat foarte multe situații. Torje, dar noi suntem prieteni. Nu are nicio legătura, ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Dar a fost ceva din cariera noastră. A fost un scandal mai mare mai demult și el trebuia să fie mai sincer.”, a precizat Cristi Pulhac.

De asemenea, sportivul a fost provocat să spună ce colegi din generația sa sunt „campioni la tras la măsea”. Cristi Pulhac i-a numit pe Dorin Semeghin, Gabriel Tamaș și Cosmin Moți. El și-a justificat, însă, alegerea și a menționat că aceștia nu exagerează cu alcoolul și că este vorba despre ieșirile din tinerețe, când se distrau împreună.

Cristi Pulhac s-ar căsători cu Oana Zăvoranu

Pus în situația ipotetică în care ar trebui să se căsătorească cu o femeie celebră din România, Cristi Pulhac a numit-o pe Oana Zăvoranu.

„Nu te așteptai la răspunsul ăsta. E o femeie mișto, dar n-am fost niciodată îndrăgostit de ea.”, a spus Cristi Pulhac.

ADVERTISEMENT