Fotbal intern

Cristi Pulhac, dezvăluiri la 10 ani distanță după ce a cântat maneaua „Steaua e numai una”! „Era revoluție în Ștefan cel Mare”

29.01.2019 | 08:42
Cristian Pulhac a evoluat din 2002 până în 2013 pentru gruparea din Ștefan cel Mare

Luna noiembrie a anului 2008 a aruncat în aer liniștea din Ștefan cel Mare! Cristi Pulhac a făcut la 10 ani distanță câteva dezvăluiri după ce a fost surprins alături de alţi doi colegi cântând maneaua „Steaua e numai una”! Gabi Torje şi Adrian Ropotan au participat și ei la petrecerea cu pricina, una care nu s-a terminat deloc bine pentru câini.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat atunci, cu maneaua. Nu avea nimeni nicio vină, eram în casă, nu am ieşit în oraş. Eram tineri. Am băut şi noi un şpriţ. S-au ascultat toate genurile de muzică şi toate imnurile. N-ai cum să spui că imnul Rapidului nu-ţi place, e un cântec frumos. Şi al Craiovei e frumos”, a declarat Cristi Pulhac pentru Pro Sport

Cristi Pulhac, dezvăluiri la 10 ani distanță după ce a cântat maneaua „Steaua e numai una”! Pulhac în echipamentul lui Dinamo
Cristi Pulhac în duel cu Alex Ioniță într-un derby Dinamo – Rapid

Cristi Pulhac, dezvăluiri la 10 ani distanță după ce a cântat maneaua „Steaua e numai una”!

Pulhac recunoaște că pe moment s-a speriat de amploarea scandalului. Fanii din Ștefan cel Mare au luat foc atunci când au auzit de isprava favoriților. Pentru ca cearta să nu degenereze, conducerea s-a implicat și a încercat să medieze conflictul între jucători și galerie. Pulhac spune că după aceea a încercat să-și arate pe teren atașamentul față de gruparea din Ștefan cel Mare.

„Mi s-au tăiat picioarele, îmi suna telefonul până am rămas fără baterie.Mă suna toată lumea, am răspuns la persoanele din club, impresarilor. Toţi am fost afectaţi în momentul acela. Orice greşeală se poate repara, eu am încercat să o repar prin teren. Nu m-am declarat niciodată stelist, nu eram cal troian. Zici că eram la revoluţie în Ştefan cel Mare, era plină toată strada de suporteri, dar până la urmă s-a discutat cu ei. Cei din conducere le-au spus că suntem tineri, că mai meritam o şansă”, a mai spus Cristi Pulhac.

  • 9 ani a evoluat Cristi Pulhac pentru Dinamo București