Fotbal intern

Cristi Pulhac, show total la Exatlon România! E vedeta sezonului 2: dansează pe Macarena mai ceva ca Borcea pe Shakira! Video

30.09.2018 | 14:39
Cristi Pulhac show total la Exatlon Romania E vedeta sezonului 2 danseaza pe Macarena mai ceva ca Borcea pe Shakira Video

Fostul fotbalist al lui Dinamo București, Cristi Pulhac, este inima echipei Faimoșii din emisiunea Exatlon: cântă, dansează și aduce voia bună în grup!

Ajuns la 34 de ani, Pulhac este și unul dintre cei mai puternici concurenți, trecutul său de jucător profesionist ajutându-l să aibă câștig de cauză în diversele curse cu obstacole.

Borcea poate fi invidios: cum dansează Cristi Pulhac pe Macarena!

Perioada petrecută de fostul dinamovist în Republica Dominicană îi priește de minune. Cristi Pulhac a dat kilogramele în plus adunate după perioada de inactivitate avută după despărțirea de Academica Clinceni, iar acum se simte din ce în ce mai în formă.

Pulhac este un adevărat motor al echipei Faimoșii în lupta lor aprigă cu Războinicii. În puținele momente de relaxare, fostul fotbalist încearcă să detensioneze atmosfera. Așa s-a întâmplat și de curând, când acesta a dansat pe ritmurile melodiei Macarena, făcută celebră de cei de la Los del Rio!

 

Mișcările din șolduri ale lui Pulhac îl vor face invidios și pe Cristi Borcea. Fostul șef al jucătorului de la Dinamo a fost și el protagonistul unor dansuri nebune, în stilul “Shakira”!

Vezi filmulețul cu dansul lui Cristi Borea AICI

Amintirile îl chinuiesc, amintirile în răscolesc: “Steaua e numai una!”

Pulhac a avut o apetență pentru distracție încă din perioada în care era în activitatea profesionistă. În memoria colectivă a rămas inegalabil și inexplicabil în același timp cheful de pomină în care Pulhac, în formație cu Adrian Ropotan și Gabriel Torje, pe atunci tineri “cățeluși roșii”, cântă cu patos un refren dureros pentru fanii dinamoviști: “Steaua e numai una!”.

Gigi Becali s-a dezlănțuit la nunta finului dinamovist!

Dacă Borcea a făcut senzație cu unduirile specifice Shakirei, nașul său Gigi Becali a devenit viral cu un dans efervescent de la nunta dinamovistului cu fosta soție, Alina Vidican. Obișnuit să fie un magnet pentru cei din jur și să debordeze de energie la evenimentele fericite din viața lui, Gigi Becali a acaparat ringul de dans și a etalat o serie de mișcări spectaculoase, spre deliciul celor prezenți la petrecere.