Life

Cristi Pulhac și soția lui, Raluca, au devenit părinți. Primele imagini cu fiul fostului fotbalist

Cristi Pulhac și Raluca, soția lui, au devenit părinți pentru prima oară și au postat primele fotografii cu fiul lor, în mediul online.
04.02.2023 | 14:08
Cristi Pulhac si sotia lui Raluca au devenit parinti Primele imagini cu fiul fostului fotbalist
Cristi Pulhac și Raluca au devenit părinți pentru prima dată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac și soția lui, Raluca, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au fost discreți în legătură cu sarcina și nu au vorbit despre acest subiect în presă.

Cristi Pulhac și Raluca au devenit părinți pentru prima dată. Primele imagini cu fiul celor doi

Fostul jucător de fotbal și soția lui, Raluca, au postat primele imagini cu bebelușul lor.

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, însă au ales să fie discreți și să nu vorbească despre sarcină, astfel că toată lumea a fost surprinsă să vadă că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Cristi Pulhac a postat o imagine cu fiul lor, alături de o scurtă descriere.

“Micul meu prinț”, a scris Raluca în descrierea fotografiei, pe Instastory.

Cristi Pulhac și Raluca copil
Cristi Pulhac și Raluca au devenit părinți. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Mai multe persoane i-au felicitat pe cei doi și le-au urat gânduri bune. Toată lumea s-a mirat de faptul că Raluca și-a ascuns foarte bine burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

“What??? Ce bine ai ascuns burtica! Felicitări!!! Să fiți sănătoși cu toții și fericiți mereu ca acum”, “Felicitări, Raluca! De acum începe povestea”, sunt câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Ce spunea Cristi Pulhac despre posibilitatea de a avea un copil

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu, Cristi Pulhac a declarat că este pregătit să devină tată.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, sportivul a mărturisit că el și soția lui vor să aducă pe lume un copil și că se gândesc tot mai mult la această posibilitate, dar nu au anunțat nimic legat de sarcină.

De asemenea, fostul iubit al Andreei Tonciu a spus atunci că știe deja cum va fi în rolul de tată de băiat. Cristi Pulhac își dorește ca fiul său să urmeze aceeași carieră ca a lui.

ADVERTISEMENT

Totodată, sportivul a mai spus că nu l-ar obliga pe fiul lui să devină jucător de fotbal dacă nu își va dori acest lucru.

“Nu e nimic de anunțat, ideea e că am și o vârstă și ne gândim.

Dacă ar fi să am băiat mi-ar plăcea să facă fotbal, că acolo mă pricep mai bine, dar cred că voi decide în momentul în care îl voi vedea și pe el în ce parte o ia, și atunci îl voi susține”, a declarat Cristi Pulhac la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Fostul jucător de fotbal a mai spus că este o persoană destul de strictă. Acesta a învățat, în toată cariera în lumea fotbalului, cum să-și impună anumite limite. La vremea respectivă, sportivul nu a anunțat că el și Raluca vor să facă un copil atât de curând.

ADVERTISEMENT
Tags: