Sport

Cristi Pustai a pus tunurile pe Sebastian Colțescu: ”Singurele incidente au fost cu acest om”

Dunărea Călărași mai are șanse minime să promoveze în Liga 1, iar antrenorul Cristi Pustai l-a atacat violent pe arbitrul Sebastian Colțescu.
29.05.2021 | 22:33
Cristi Pustai a pus tunurile pe Sebastian Coltescu Singurele incidente au fost cu acest om
Cristi Pustai. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a câștigat cu 2-1 meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1, disputat chiar pe terenul formației din Liga 2.

La finalul întâlnirii de la Călărași, fundașul ilfovenilor Gabriel Tamaș a anunțat că se gândește serios ca după acest baraj să se retragă din activitate.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu, criticat vehement de Cristi Pustai

Nemulțumit de cum s-a terminat prima manșă a barajului, antrenorul Dunării Călărași, Cristi Pustai, l-a pus pe zid pe centralul Sebastian Colțescu. Tehnicianul susține că eliminarea lui Ariel Lopez, din minutele de prelungire, a fost nejustificată.

”Ariel Lopez a primit roşu pentru că domnul Colţescu… așa e el, e un domn și are exces de zel. Singurele incidente din activitatea mea sportivă au fost cu acest om, să nu-i mai zic domn. O să-i zic arbitrul Colţescu.

ADVERTISEMENT

E o diferență de stare de spirit. Mai e un joc, dar șansele au devenit și mai mici. Noi am pierdut o calificare directă în momentul în care a început play-off-ul. Atunci au venit problemele mari. Avem și infirmeria plină acum. Vedem cu cine mai jucăm”, a declarat Pustai.

Ciobotariu își critică jucătorii și la victorie

De partea cealaltă, antrenorul Liviu Ciobotariu a răsuflat ușurat după victoria venită în partea a doua meciului, dar s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”În prima repriză am arătat rău. Am început foarte prost jocul, am şi încasat un gol, dar cel mai mult m-a deranjat faptul că n-am avut posesie, n-am avut agresivitate la mijlocul terenului. Am pierdut multe atacuri poziționale, am tratat jocul cu lejeritate şi asta ne-a costat.

În a doua repriză lucrurile s-au schimbat. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Puteam să înscriem mai multe goluri, dar gazdele au avut un portar foarte bun, îl felicit, a fost în formă”, a spus tehnicianul ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

 Încredere totală în tabăra ilfovenilor

Liviu Ciobotariu este convinsă că FC Voluntari va rămâne în Liga 1 dacă nu va mai repeta prestația modestă din prima parte a întâlnirii de la Călărași.

”Un meci foarte greu! Trebuie să tratăm returul cu mare seriozitate şi să rămânem în prima ligă. Nu sunt îngrijorat, pentru că ştiu ce jucători am, au calităţi foarte bune, experienţă. 

Însă dacă ne vom prezenta cum ne-am prezentat în prima repriză, va fi foarte dificil. Sper să fi înţeles ceva jucătorii şi să ne luăm măsuri pentru jocul retur”, a încheiat Ciobotariu.

ADVERTISEMENT