Fotbal intern

Cristi Pustai anunţă ieşirea din insolvenţă: “Se vede luminiţa la Mediaş”

02.06.2018 | 20:53
Cristi Pustai anunta iesirea din insolventa Se vede luminita la Medias
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş a terminat cu o înfrângere sezonul actual, după ce a pierdut pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-0.

Antrenorul Gazului se arată bucuros de faptul că echipa sa a reuşit să se salveze de la retrogradare. “Ne bucurăm că am reuşit să nu depindem de acest joc. Am avut un parcurs foarte bun în play-out, dar nu am avut motivare în acest ultim meci. Consider că am avut un play-out excelent, am făcut 22 de puncte care ne-au scutit de griji. Am făcut o greşeală la primul gol şi apoi am căzut. La Mediaş se vede lumina de la capătul tunelului pentru că pentru ieşirea din insolvenţă era foarte importantă salvarea din Liga 1.”

ADVERTISEMENT

Cristi Pustai, despre viitorul sezon pentru Mediaş

Cristi Pustai susţine că formaţia sa nu ar trebui să mai repete aceleaşi greşeli ca în această vară: “Trebuie să fim atenţi, să nu mai păţim ce am păţit în acest an. Să nu mai pierdem atâţia jucători şi dacă aducem alţii, să ridice valoarea. Cred că dacă suntem lucizi şi ne stabilim un buget, sper să fim capabili să vedem ce înseamnă ieşirea din insolvenţă. Să nu mai avem acest stres.”

Răzvan Pleşca, veteranul din poarta Gazului, s-a arătat mulţumit de parcursul formaţiei medieşene în play-out şi a anunţat că va mai rămâne un sezon pe gazon: “Având un sezon regulat dezastruos, cu 2 victorii din 26 de meciuri, cu punctele din play-out am reuşit să ne salvăm. Nu pot să vorbesc de play-off, dar cu siguranţă vom arăta mult mai bine sezonul viitor. Am decis să mai continui încă un an, dar 99% va fi ultimul meu an.”

ADVERTISEMENT