Fotbal intern

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu! Când revine la Rapid

04.09.2018 | 21:14
Cristi Sapunaru a vorbit despre conflictul NiculaePancu Cand revine la Rapid

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu. Internaţionalul român a dezbătut subiectul care arde în Giuleşti de câteva luni, de când cele două legende s-au certat. Daniel Niculae a plecat de la Rapid după mai multe discuţii cu Daniel Pancu şi a susţinut în repetate rânduri că nu există cale de împăcare.

Actualul fundaş al turcilor de la Kayserispor a declarat că este de partea lui Daniel Niculae. Cristi Săunaru a susţinut că ceva nu este în regulă la echipa din Giuleşti şi a anunţat că nu va reveni prea curând la Rapid, precizând că încă mai are un cuvând de spus în fotbalul din străinătate.

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu. “Sunt de partea lui Niculae, e normal. Când a venit a spus că dacă va fi ceva în neregulă va pleca, deci înseamnă că ceva nu este ok acolo. Vom vedea peste ani sau când va ieși la iveală. Eu mai am de jucat afară, nu se pune problema să revin la Rapid acum”, a declarat Cristi Săpunaru, care a jucat la Rapid în trei perioade.

Daniel Niculae a anunţat că nu este certat cu Daniel Pancu, dar că relaţia lor nu mai poate să fie ca înainte. “Nico” a mai susţinut că nu se va mai întoarce la Rapid până nu vor pleca doi oameni din club, însă nu a dat niciun nume. “Fiecare își alege singur drumul în viață. Eu susțin în continuare că am dreptate. Pancu e primul care știe că am dreptate. Nu suntem certați, dar s-a stricat o relație, s-a răcit și nu are cum să se mai încălzească. A luat o decizie, ok, dar a stricat o prietenie de lungă durată. Nu mai contează că-mi dă dreptate, cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el.

Nu am plecat din cauza lui, nu am avut niciun conflict, doar păreri diferite la final de sezon. Mi-a dat dreptate, dar nu a fost lângă mine, iar eu mă așteptam să fie lângă mine. Dacă nu veneam noi, nu se mai începea niciun proiect. Dacă nu vor pleca cele două persoane, eu nu mă voi mai întoarce la Rapid”, a precizat Daniel Niculae la o televiziune de sport.

Daniel Pancu speră să se împace cu Daniel Niculae

Daniel Pancu a confirmat cearta cu Daniel Niculae, dar a susţinut că speră să se împace cu fostul său coleg de la Rapid Bucureşti. “Au fost cele mai grele trei săptămâni din cariera mea. Am plecat cu Nico la un drum, fără acte, pentru reînvierea Rapidului. Acum este şi cu acte. Trei săptămâni nu am ştiut ce să fac. Am încercat să găsesc o soluţie. Toată lumea mi-a spus, rămâi acolo şi încearcă să îl convingi să revină. E imposibil. Este o pierdere imensă şi sportiv şi spiritual. Este cea mai grea perioadă şi nu ştiam ce hotărâre să iau. Toată lumea mi-a spus mergi înainte şi încearcă să îl convingi şi pe el. Am încercat să îl conving. E foarte supărat pe mine. În luna martie a mai avut intenţia să plece. El e supărat pe mine, eu sper să fie din nou prietenul meu”, a susţinut atacantul giuleştenilor.

Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu şi a anunţat când va reveni la Rapid
Cristi Săpunaru a vorbit despre conflictul Niculae-Pancu şi a anunţat când va reveni la Rapid