Fotbal international

Cristi Săpunaru, al doilea gol într-o săptămână pentru Kayserispor. Vezi video cu reuşita din meciul de la Erzurum

23.12.2018 | 16:24
Cristi Sapunaru al doilea gol intro saptamana pentru Kayserispor Vezi video cu reusita din meciul de la Erzurum

Internaţionalul român Cristi Săpunaru s-a pus pe marcat goluri, fiind la al doilea gol într-o săptămână pentru echipa sa din Superliga Turciei, Kayserispor. După ce a marcat la mijlocul săptămânii, în Cupa Turciei, în succesul de pe teren propriu în faţa lui Altay Izmir, cu scorul de 4-1, fundaşul naţionalei României a recidivat duminică, în campionat în deplasarea de la Erzurum.

Kayserispor, care are un sezon mult sub cel anterior, când pe bancă s-a aflat Marius Şumudică, ocupând abia locul 13 la încheierea turului, cu 19 puncte, a reuşit un preţios egal, 1-1, la Erzurum, un adversar direct în lupta pentru menţinerea în Superliga turcă. Practic, echipa şi-a revenit în ultimele trei etape, în care a reuşit două victorii şi un egal, victoria fiind un neaşteptat 3-0 pe terenul lui Kasimpaşa, echuipă aflată în lupta pentru podium şi care în această ultimă rundă a turului a executat-o pe Beşiktaş.

Cristi Săpunaru nu a fost titular până acum

Cristi Săpunaru a deschis scorul pentru echipa sa, după o acţiune prelungită de atac. Românul a şutat din interiorul careului, imparabil, Erzurum reuşind egalarea în ultimele secunde ale primei reprize, scorul rămânând 1-1 şi la final. Românul a jucat fundaş dreapta în partida de Cupă, iar acum a fost avansat în linia de mijloc, la închidere.

În schimb, titularul postului de portar, Silviu Lung, nu a mai apărut în ultimele două meciuri, deşi el a fost de-a lungul sezonului omul care a fost printre cei mai buni jucători de la Kayserispor. Şi fostul fundaş de la CFR Cluj, Thiago Lopes, este un punct fix în defensiva galben-roşilor. În schimb, Cristi Săpunaru nu s-a aflat mult timp în atenţia antrenorului Hikmet Karaman. Săpunaru a revenit în echipă abia în ultimele partide. Oricum, “Săpun” şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Kayserispor, poate chiar şi în această iarnă. El a fost şi în vară la un pas de a pleca, fiind dorit de Şumudică la noua sa echipă, în campionatul Arabiei Saudite.

Cristi Săpunaru gol în Superliga turcă. Mai marcase două goluri sezonul trecut sub comanda lui Marius Şumudică
Cristi Săpunaru gol în Superliga turcă. Mai marcase două goluri sezonul trecut