Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Săpunaru, avertizat de Giovanni Becali. „O să pățești la fel ca Daniel Niculae!”

Giovanni Becali l-a avertizat pe Cristi Săpunaru să nu o ia pe urmele lui Daniel Niculae și să învețe din experiența fostului președinte de la Rapid.
10.05.2024 | 14:54
Cristi Sapunaru avertizat de Giovanni Becali O sa patesti la fel ca Daniel Niculae
Giovanni Becali, sfat pentru Cristi Săpunaru. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În urma problemelor care s-au ținut după Daniel Niculae și a rezultatelor nedorite de la Rapid, fostul președinte a fost demis din Giulești. În acest context, Giovanni Becali l-a avertizat și pe Cristi Săpunaru care ar putea să ajungă într-un punct similar.

Cristi Săpunaru, avertizat de Giovanni Becali. “O să pățești la fel ca Daniel Niculae!”

Giovanni Becali l-a avertizat pe Cristi Săpunaru, pentru că acesta cunoaște foarte bine situația de la Rapid de pe vremea când a fost președinte al echipei.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Man și Mihăilă îl sfătuiește pe căpitanul giuleștenilor să nu o ia pe urmele lui Daniel Niculae și să păstreze o relație profesionistă cu galeria, în cazul în care va ajunge oficial al Rapidului.

“Eu cunosc bine Rapidul, am fost președintele lor. Și lui Robert i-am fost președinte și el știe foarte bine. Și cu Corsicanu suntem prieteni și cu ceilalți de acolo. M-am dus în tribună la ei. Și cu mine au încercat să facă și cu Petrescu și cu ăia, și cu ăia.

ADVERTISEMENT

Ei sunt oameni neînțeleși, dar acolo trebuie să le vorbească cineva. Daniel Niculae era prea de-al lor. Și cu Săpunaru se va întâmpla același lucru. El după ce își termină cariera, intră în galerie. Ăsta e un defect mare la Rapid. 

Eu când m-am dus președinte acolo i-am spus lui Corsicanu. ‘Gigi, gata! Nu mai jucăm barbut, nu mai vin la sala de biliard. Eu sunt președinte și tu ești șeful suporterilor. Hai să ne respectăm’. Ca drept dovadă, Dan Petrescu a plecat înainte, iar eu am stat până când s-a terminat campionatul. Echipa a terminat pe locul 3, așa cum am început. 

ADVERTISEMENT

Săpunaru joacă un rol de fotbalist-suporter. Cum a fost și Daniel. I-am spus lui Niculae să își rezolve problema cu Corsicanu și cu Bocciu. Să meargă la un șpriț în afara Bucureștiului, unde să nu îl vadă cineva și fără prea multe telefoane.

Îmi pare rău de el de Daniel. E o atenționare și pentru Săpunaru. S-ar putea să i se întâmple și lui. Trebuie să învețe din asta. Dacă vrea să rămână în structurile Rapidului”, a declarat Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Lobonț a fost mai în groapă decât Săpunaru”

Giovanni Becali a mai discutat și despre situația lui Lobby de la Rapid. Impresarul a adus aminte de momentul în care Săpunaru nu a dat mâna cu Bogdan Lobonț și susține că a fost o greșeală și că nu ar fi trebuit să facă asta.

Cât despre viitorul actualului antrenor de la Rapid, Giovanni Becali este de părere că acesta nu va duce lipsă de oferte. Cel mai probabil își va face o carieră de antrenor al portarilor foarte bună la Rapid sau în altă parte, la un club din afară.

“Din cauza asta îl atenționez pe Săpunaru pentru viitorul lui. În momentul acela trebuia să îi dea mâna lui Lobonț. Mai în groapă era Lobonț decât Săpunaru. Și totuși, Lobonț a avut curajul să se ducă, să îi salute pe toți. Mai are două meciuri și asta e.

Apreciez curajul lui pentru că a debutat un copil de 17 ani. Copilul a fost emoționat la primele două meciuri, dar apoi a părut un alt portar. Asta e. Bogdan Lobonț are o meserie. E un antrenor de portari profesionist și dacă îl va ajuta Dumnezeu să găsească o echipă să antreneze și el un an, să își dea și el seama unde e și e cu atât mai bine.

Dacă nu, va rămâne un antrenor de portari, va rămâne un, probabil, funcționar, al clubului Rapid. Pentru că îi place la Rapid. Și așa mai departe. Când era în poartă vorbea mai mult decât antrenorul, așa e el. Așa e și Hagi. Meseria asta de antrenor e grea. Nu știu dacă mai rămâne Lobonț la Rapid din vară”, a mai spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Giovanni Becali, sfat pentru Cristi Săpunaru

ADVERTISEMENT