Fotbal intern

Cristi Săpunaru, trei oferte din România. Cea mai mare e de la Astra, dar pare tentat să lucreze iar cu Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaș. EXCLUSIV

11.01.2020 | 12:15
Cristi Sapunaru trei oferte din Romania Cea mai mare e de la Astra dar pare tentat sa lucreze iar cu Edi Iordanescu la Gaz Metan Medias EXCLUSIV
Cristi Săpunaru. Sursă foto: star.com.tr
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru s-a despărțit de formația turcă Denizlispor și reprezintă o țintă bună pentru echipele din România. FANATIK a aflat că două formații din Casa Pariurilor Liga 1 și-l doresc pe Săpunaru, iar Astra Giurgiu îi oferă cel mai mare salariu, dar și Rapid îl dorește înapoi.

Ofertele din România pe care le-a primit Cristi Săpunaru

Crsiti Săpunaru este dorit de Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș și Rapid București, iar cea mai bună ofertă vine din partea giurgiuvenilor, care îi oferă un salariu de 10.000 de euro pe lună. Totuși, oferta Rapidului poate concura cu cea a Astrei, având în vedere atașamentul fotbalistului de formația din „Giulești”.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a vorbit despre o posibilă întoarcere a lui Cristi Săpunaru la „alb-vișinii”: Cu Săpunaru pe teren la Rapid chiar că nu am mai avea nicio problemă. E un fotbalist prea bun şi poate că nu ar vrea să joace în Liga a 2-a.

Dar, fiind vorba despre Rapid, cine ştie? Sunt conştient însă că are oferte de la echipe mai puternice şi sunt convins că şi Mirel Rădoi l-ar vrea la un nivel înalt în perspectiva barajului cu Islanda”.

ADVERTISEMENT

Ofertele lui Cristi Săpunaru din România:

  • Astra Giurgiu – 10.000 de euro pe lună
  • Gaz Metan Mediaș – 8.000 de euro pe lună
  • Rapid București – 5.000 de euro pe lună

Cristi Săpunaru are șanse să revină în naționala României

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a declarat că sunt șanse mari ca Bogdan Stancu și Cristi Săpunaru să revină la naționala României, odată cu instalarea lui Mirel Rădoi pe postul de selecționer: „În primul rând, cel mai important este ca Mirel Rădoi să-i vrea înapoi la echipa naţională. Dacă şi-i doreşte, în cazul lui Săpunaru sunt şanse mari”.

ADVERTISEMENT

„La Bogdan Stancu e mai mult de discutat cu el, dar cred că poate fi convins şi el. El e mai înspre Radu Ştefan aşa ca şanse. Eu am înţeles mesajul său. Că şi-a făcut treaba la echipa naţională”, a mai spus Andrei Vochin.

  • 35 de ani a împlinit Cristi Săpunaru pe 5 aprilie
  • 175.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Săpunaru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT