Fotbal intern

Cristi Săpunaru e dorit de CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Ciprian Deac

30.06.2018 | 17:28
Cristi Săpunaru este dorit de Edward Iordănescu la CFR Cluj

Cristi Săpunaru este dorit de Edward Iordănescu la CFR Cluj, dar antrenorul din Gruia aşteaptă ca fundaşul în vârstă de 34 de ani să îşi rezilieze contractul cu Kayserispor, echipă la care a ajuns în vara anului 2017. Astfel, internaţionalul român ar putea ajunge la campioana României dacă îşi va rezolva problemele din Turcia.

“Săpunaru e sub contract deocamdată. E un jucător care nu mai are nevoie de prezentare. Dacă, printr-o minune, va rămâne liber de contract, cu siguranţă va deveni o prioritate pentru noi”a spus Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj.

Cristi Săpunaru e dorit de CFR Cluj, iar Deac poate pleca în China

Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Ciprian Deac! Fotbalistul în vârstă de 32 de ani este dorit de Dan Petrescu la Guizhou Hengfeng, dar Edi Iordănescu îi transmite antrenorului român de la formaţia din China să se grăbească cu oferta oficială, deoarece Ciprian Deac e hotărât să rămână în Liga 1 dacă nu se va face o mutare în următoarele zile. “Deac mi-a spus că mai aşteaptă două-trei zile pentru a primi o propunere concretă (n.r. din China), iar dacă aceasta nu va veni, rămâne la noi”, a mai spus Edward Iordănescu, conform sport.ro.

Săpunaru mai are contract până în 2019 cu Kayserispor

Cristi Săpunaru este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro şi a ajuns în vara anului 2017 la Kayserispor. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani are un contract valabil până în iunie 2019 cu formaţia din Turcia. Pe parcursul carierei, Săpunaru a evoluat la echipe precum Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu, Rapid Bucureşti, Elche CF, Real Zaragoza, FC Porto şi FC Naţional. Fundaşul a debutat la echipa naţională a României pe 31 mai 2008 şi are 25 de prezenţe.

Ciprian Deac are 210 meciuri pentru CFR Cluj

Ciprian Deac în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, contând pentru play-off-ul Ligii 1 Betano
Ciprian Deac are 210 meciuri pentru CFR Cluj şi ar putea pleca în China.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.400.000 de euro, Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în ianuarie 2017, iar contractul său expiră în anul 2020. Pe parcursul carierei, mijlocaşul ofensiv a evoluat la echipe precum Gloria Bistriţa U19, Unirea Dej, Oţelul Galaţi, FC Schalke 04, Rapid Bucureşti, Aktobe şi Tobol Kostanay. La CFR Cluj a jucat în 210 meciuri, a înscris 28 de goluri şi a oferit 35 de pase decisive.