Sport

Cristi Săpunaru, făcut praf pentru intrarea horror la Juan Bauza din Rapid – FC U Craiova 1948 2-3: „Trăsătura comună la el e violența”

Cristi Săpunaru a fost eroul negativ al meciului Rapid - FC U Craiova 1948 2-3. Căpitanul gazdelor a avut o intrare necontrolată la Bauza, iar apoi era să se ia la bătaie cu Lorenzo Paramatti.
12.05.2022 | 09:18
Cristi Sapunaru facut praf pentru intrarea horror la Juan Bauza din Rapid  FC U Craiova 1948 23 Trasatura comuna la el e violenta
Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si U Craiova 1948, contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, luni 09 mai 2022. © FOTO:/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost în prim plan la Rapid – FC U Craiova 1948 2-3, meci care a însemna prima înfrângere a giuleștenilor cu Adrian Mutu pe bancă în Casa Pariurilor Liga 1. Fundașul în vârstă de 38 de ani a primit cartonașul roșu, la vestiare, după ce a provocat un scandal uriaș.

Marcel Pușcaș îl desființează pe Cristi Săpunaru: „Cine știe ce a fost în mintea lui”

În minutul 87 al meciului din Giulești, Săpunaru l-a faultat dur pe Juan Bauza, dar arbitrul Marcel Bîrsan la sancționat doar cu cartonașul galben. Acest lucru l-a deranjat teribil pe președintele oltenilor Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram arbitru, doar asta nu am fost în fotbal, îi dădeam lui Săpunaru un roșu cu multe etape de suspendare. Așa mi-am rupt eu piciorul și la 25 de ani m-am retras.

Dacă îl prindea cu piciorul jos, Bauza își încheia cariera, făcea fractură deschisă. Cine știe ce a fost în mintea lui Săpunaru. Ori nu a avut inteligența necesară, ori viteza îi joacă feste la vârsta asta, ori, iar asta e grav, a făcut-o intenționat. Înclin să aleg ultima variantă”, a declarat Marcel Pușcaș, la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

După ultimul fluier al „centralului” bucureștean, Săpunaru a fost la un pas de bătaie cu Parmatti. Deși pe gazon n-au fost sancționați, cei doi au fost eliminați la vestiare și vor rata cel puțin ultima etapă din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1.

„În Portugalia a avut 19 cartonașe și incidente pe tunel. Nu e fată mare. Trăsătura comună la el e violența. Am întâlnit fundași mari. Belodedici, Ștefănescu, Iovan, Ion Marin, Bumbescu, dar niciunul să facă așa ceva. Sa te transformi lider de galerie pe teren e prostie. Ce să învețe Sefer, Ilie și Pănoiu?”, a adăugat oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat căpitanul Rapidului

Un cartonaș roșu și nouă galbene a încasat Cristi Săpunaru în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1. Căpitanul echipei lui Mutu nu va juca în ultimul meci din play-out, cu CS Mioveni, luni, 16 mai, de la ora 20:30.

„Băiatul de ei cu numărul 3 de la ei nu știu ce avea. Să-i dea Rareș Ilie tricoul lui să-și facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el să vină pe Giulești să arate emblema. Ai câștigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proști.

ADVERTISEMENT

Au avut o ocazie în prima repriză și au marcat, după am început repriza a doua prost și aia a fost. Mergem la Mioveni și trebuie să câștigăm. Lucrurile nu s-au complicat, trebuie să câștigăm și suntem pe primul loc. Eu v-am spus că e stadionul prea mic și nu m-a crezut nimeni”, a declarat Săpunaru, după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3.

ADVERTISEMENT