Sport

Nemulțumirea lui Cristi Săpunaru la primul antrenament pe noul Giulești! Ce a spus despre conflictul Șumudică – Iosif

Rapid a efectuat primul antrenament pe noua arenă din Giulești, dar Cristi Săpunaru a recunoscut că este nemulțumit din cauza unui aspect legat de stadion.
25.02.2022 | 20:11
Nemultumirea lui Cristi Sapunaru la primul antrenament pe noul Giulesti Ce a spus despre conflictul Sumudica  Iosif
Nemulțumirea lui Cristi Săpunaru la primul antrenament pe noul Giulești! . Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, fundașul central al giuleștenilor a comentat și conflictul dintre Marius Șumudică și Mihai Iosif, fără să conteste legătura celor doi tehnicieni cu Rapid.

Cristi Săpunaru a glumit și când a fost întrebat dacă este în planurile lui Edi Iordănescu pentru o posibilă selecție la naționala României.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirea lui Cristi Săpunaru la primul antrenament pe noul Giulești

Cristi Săpunaru a fost nemulțumit de faptul că noua arenă din Giulești are doar 14.000 de locuri: „Singurul meu regret este că stadionul nou are doar 14.000 de locuri”.

Fundașul central al giuleștenilor a vorbit și despre conflictul dintre Marius Șumudică și Mihai Iosif: „Șumudică e un mare rapidist. Iosif este la fel, un mare rapidist. Ce au de împărțit e treaba lor.

ADVERTISEMENT

La Rapid trebuie să avem grijă ca echipa să meargă totul bine. Acum stăm noi să să comentăm ce apare prin presă? Nu e treaba noastră, poate să apară orice variantă de antrenor.

De ce n-a apărut varianta Bergodi sau alte  variante? Cei care iau decizii trebuie să vă răspundă, nu noi. Momentan, Mihai Iosif este antrenorul Rapidului și trebuie să ne facem treaba împreună cu el”.

ADVERTISEMENT

„Mai avem șanse 2-3% să intrăm în play-off. Înțelegeam să apară o ceartă dacă mai aveam șanse reale de play-off ca să se pună presiune… e o treabă pe care trebuie să o discute ei personal.

Facem parte din aceeași familie, dar noi suntem precum copiii, trebuie să intrăm și să jucăm. Mai avem șanse 2-3% și trebuie să le jucăm până la sfârșit.

ADVERTISEMENT

Dacă vom intra e bine, dacă nu… obiectul nostru la începutul campionatului a fost salvarea de la retrogradare. La Rapid se vrea performanță și știm chestia asta”, a mai spus Cristi Săpunaru în cadrul unei conferințe de presă.

„O să am o discuție cu Edi Iordănescu, dacă vrea să vorbim!”

„E derby. În tur a fost greu din pricina terenului. Nu se poate să ai un asemenea teren în 2021, 2022, e de râsul lumii. Oricare echipă poate câștiga, dar noi, jucând în fața suporterilor, avem o datorie față de ei. 

N-am niciun conflict cu Istvan Kovacs. Am stat de vorbă cu el, suntem prieteni. A fost o neînțelegere, cred că și eu m-am exprimat greșit după meci, am spus o prostie.

Nu l-am amenințat, nu ne amenințăm. Singura chestie spusă atunci a fost că în orice moment din meci poate să discute cu mine pentru că și eu vreau să ajut un arbitru”, a continuat Cristi Săpunaru.

„El e unul singur, noi suntem 11. Și mai sunt și 11 adversari. E greu, suntem prieteni și nu va fi nicio problemă.

O să am o discuție cu Edi, în caz că vrea să discutăm. Poate are nevoie ca mine de analist, de unde știți?”, a mai precizat căpitanul Rapidului.

ADVERTISEMENT