Cristi Săpunaru, lovit cu crampoanele direct în față. Ce decizie a luat arbitrul. VIDEO

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
21/04/2019, 10:41
Cristi Săpunaru, lovit cu crampoanele direct în față. Ce decizie a luat arbitrul. VIDEO GALERIE FOTO
Momentul în care Cristi Săpunaru este lovit cu crampoanele în față de un adversar

Cristi Săpunaru a fost lovit de un adversar cu crampoanele direct în față la meciul disputat de Kayserispor pe terenul lui Galatasaray. Echipa fundașului român a pierdut partida jucată la Istanbul, pe “Turk Telekom Arena”, scor 1-3, iar acesta a fost aproape de o accidentare destul de serioasă.

Cristi Săpunaru, lovit cu crampoanele direct în față

Cristi Săpunaru a fost victima unei intrări dure. Emre Akbaba, atacantul formației Galatasaray, a încercat să degajeze mingea de lângă fundașul român, dar l-a lovit pe acesta cu crampoanele direct în față. VEZI VIDEO MAI JOS!

Internaționalul român care se află sub contract cu Kayserispor a avut noroc și s-a ales cu o sperietură, după ce a tras capul din direcția piciorului lui Emre Akbaba. Deși este cunoscut pentru reacțiile dure pe care le are în timpul meciurilor, Cristi Săpunaru nu și-a vărsat nervii pe atacantul lui Galatasaray.

Arbitrul i-a arătat cartonașul galben

Nici arbitrul partidei dintre Galatasaray și Kayserispor nu a fost dur cu atacantul Emre Akbaba. Deși o astfel de intrare se penalizează cu cartonașul roșu, centralul meciului de pe Turk Telekom Arena i-a arătat atacantului doar galben.

Kayserispor a decis scorul în partida cu Galatasaray prin Artion Kraveț, în minutul 15, dar formația din Istanbul a revenit rapid. Mbaye Diagne a înscris în minutul 16, iar cu puțin timp înainte de pauză a majorat avantajul din penalty. Yuto Nagatomo a închis tabela în minutul 45+4. Mai mult, Tiago Lopes, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, a fost eliminat în minutul 38.

Închide ×