Fotbal intern

Cristi Săpunaru, mesaj clar: “Steaua e FCSB, Craiova e CSU şi FCU, Rapid e AFC. Dureros!”

13.11.2018 | 14:22
Cristi Sapunaru mesaj clar Steaua e FCSB Craiova e CSU si FCU Rapid e AFC Dureros

Cristi Săpunaru a vorbit despre echipa naţională a României înaintea ultimelor două meciuri din Seria C, Grupa 4, Liga Naţiunilor, când “tricolorii” mici se vor duela cu Lituania şi Muntenegru, iar fotbalistul lui Kayserispor crede că echipa lui Contra mai are şanse la locul doi.

“Există un feeling deosebit înainte de meciuri, să te motivezi altfel. Tot timpul când vii la echipa națională e ceva specială, nu e ca la o echipă de club. Nu ai meciuri săptămânal, în plus te gândești când erai copil și-i vedeai pe Hagi, pe Popescu, pe ceilalți venind la lot, ascultând imnul… De aceea e ceva unic. Nu există o presiune mare. Până la urmă, suntem la mâna noastră, avem posibilitatea să terminăm pe locul 2, ceea ce e oarecum OK”, a spus Cristi Săpunaru, conform gsp.ro.

Mesajul clar al lui Cristi Săpunaru în legătură cu fotbalul românesc

Cristi Săpunaru a vorbit şi despre situaţia fotbalului din Liga 1 Betano şi a echipelor din România. “Dacă mă pui să aleg o echipă care să-mi fi luat cumva ochii, aș zice CSU. Nu credeam că va ajunge să se bată la campionat. Chiar are potențial. Sper să nu se întâmple ceva, Doamne ferește!, și să se strice grupul. E o echipă ce poate lua titlul, a progresat mult față de anul trecut.”

…despre derby-ul Dinamo – FCSB: “Sper că nu vorbesc prostii, însă Derby-ul nu mai e ce era odată. Steaua e FCSB, Dinamo e cine mai e, Craiova e CSU și FCU, Rapid e AFC sau ce mai e. Numai inițiale! E dureros pentru suporterul român. În timp ce Petrolul sau U Cluj, echipe de tradiție, sunt abia în liga a doua. Nu pot spune că evit să mă uit la televizor la astfel de meciuri, că urăsc, dar ce să văd?!”

Ce spune despre reprezentativa de tineret

…despre România U21: “Îi felicit, clar au făcut un rezultat bun, contează mult și ca imagine pentru România, dar să meargă la turneul final cu picioarele pe pământ, nu cu capul în nori! Să ia fiecare meci ca pe o finală. Să nu vorbească de finale, semifinale, să trateze fiecare partidă serios și vor avea rezultate frumoase.”