Sport

Cristi Săpunaru, ovaționat de galerie după incidentele în care a fost implicat în FC U Craiova – Rapid 1-0: „Mândria noastră”. Video

Protagonistul unui scandal imens etapa trecută, Cristi Săpunaru a fost primit cu căldura de galeria Rapidului la meciul cu CS Mioveni.
17.09.2022 | 22:32
Cristi Sapunaru ovationat de galerie dupa incidentele in care a fost implicat in FC U Craiova  Rapid 10 Mandria noastra Video
Cristi Săpunaru, ovaționat de galerie după ce și-a făcut singur dreptate în FC U Craiova - Rapid 1-0: „Mândria noastră”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a primit vizita lui CS Mioveni în etapa a 11-a din SuperLiga. Din primul „11” aliniat de Adrian Mutu n-a lipsit Cristi Săpunaru, care a fost implicat în incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948. În Giulești, căpitanul a fost primit ca un adevărat erou.

Cum l-a primit galeria Rapidului pe Cristi Săpunaru, după scandalul de la Tg. Jiu

Galeria alb-vișinie a afișat un banner uriaș la meciul cu CS Mioveni, prin care și-a arătat devotamentul și susținerea față de Cristi Săpunaru. Căpitanul echipei lui Adrian Mutu a fost criticat aspru pentru că și-a făcut singur dreptate și chiar a fost „provocat” de un vicecampion mondial la kempo.

ADVERTISEMENT

„Săpunaru, mândria noastră”, a stat scris pe banner-ul afișat la peluza vișinie. – VIDEO cu coregrafia fanilor rapidiști

Mai mult, pe parcursul primei reprize a meciului dintre Rapid și CS Mioveni, suporterii gazdelor i-au scandat în dese rânduri numele căpitanului. Gestul a fost apreciat de fundaș, care i-a apludat la rândul său pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Căpitanul alb-vișiniilor riscă o suspendare

Deși a intrat pe teren în Rapid – CS Mioveni, nu înseamnă că Săpunaru a scăpat de o eventuală suspendare. Deși a analizat incidentele de după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0, Comisia de Disciplină a FRF a rămas deocamdată în pronunțare în ceea ce îl privește pe fotbalistul în vârstă de 38 de ani.

La Tg. Jiu, Săpunaru a făcut iureș după meci. Stoperul Rapidului s-a luat la harță cu jandarmii, cu suporterii olteni și cu bodyguarzii lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Am notat în raport incidentele din minutul 85 când fanii au început să arunce cu scaune în forţele de ordine. Apoi, la finalul meciului, cele două formaţii au fost fiecare să salute galeria.

S-a stat destul de mult acolo, iar în ceea ce priveşte incidentele de pe tunelul care duce la vestiare, eu nu am fost martor. Nu am văzut nimic, ştiu doar ceea ce mi s-a relatat. Astfel că, în raport nu am putut să scriu nimic.

ADVERTISEMENT

La Comisie se va judeca pe baza imaginilor video de acolo. Observatorul nu poate să vadă tot, mai ales că activitatea noastră se petrece majoritar pe terenul de joc”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK, Marcel Vasile, observatorul meciului Rapid – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT