Fotbal intern

Cristi Săpunaru râde de Aleksandar Mitrovic. “Nu sunt babysitter să am grijă de el!”

14.10.2018 | 09:59
Cristi Sapunaru rade de Aleksandar Mitrovic Nu sunt babysitter sa am grija de el

Echipa naţională a României primeşte vizita Serbiei, azi, de la ora 16.00, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, în faţa a peste 50.000 de spectatori care se vor aduna pe “Arena Naţională”, iar Cristi Săpunaru s-a ţinut de glume la conferinţa de presă susţinută înaintea duelului pentru prima poziţie în grupă şi a râs de Aleksandar Mitrovic.

Cristi Săpunaru, căpitanul echipei naţionale a României, l-a luat la ţintă pe Aleksandar Mitrovic, unul dintre cei mai buni fotbalişti care evoluează pentru reprezentativa Serbiei. Fundaşul în vârstă de 34 de ani care se află sub contract cu Kayserispor s-a amuzat pe seama atacantului care se află sub contract cu Fulham, echipă din Premier League.

Cristi Săpunaru râde de Aleksandar Mitrovic înainte de România – Serbia

La conferinţa de presă susţinută de Cristi Săpunaru înaintea meciului România – Serbia, fundaşul echipei naţionalei României a fost întrebat de jurnalişti cine va avea grijă de Aleksandar Mitrovic, atacantul în vârstă de 24 de ani care a înscris două goluri în poarta “tricolorilor” în partida tur de la Belgrad, scor 2-2. “Nu sunt babysitter să am grijă. O să vedem atunci cine pică la el”, a spus Cristi Săpunaru.

Bucuria lui Aleksandar Mitrovic după un gol înscris în Serbia – România

Aleksandar Mitrovic se află sub contract cu Fulham din iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Cotat de site-urile de specialitate la 18 milioane de euro, atacantul în vârstă de 24 de ani a jucat în 8 partide pentru formaţia din Premier League în sezonul 2018 – 2019 şi a înscris 5 goluri. Aleksandar Mitrovic a debutat pentru echipa naţională a Serbiei pe 7 iunie 2013, atunci când avea 19 ani, într-un meci pierdut cu Belgia, scor 2-1, în preliminariile Campionatului Mondial din 2014. În toată această perioadă, atacantul lui Fulham a jucat în 43 de meciuri pentru Serbia şi a înscris 21 de goluri. Pe parcursul carierei, Aleksandar Mitrovic a jucat la Partizan, Teleoptik, RSC Andrelecht, Newcastle şi Fulham.