Fotbal international

Cristi Săpunaru rămâne în prima ligă a Turciei! Fundașul a semnat cu Kayserispor

24.01.2020 | 16:57
Cristi Sapunaru ramane in prima liga a Turciei Fundasul a semnat cu Kayserispor
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a semnat un nou angajament, la două săptămâni după ce a întrerupt înțelegerea cu Denizlispor. Fostul internațional român a revenit la Kayserispor, formație pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019.

Cristi Săpunaru a semnat cu Kayserispor

Kayserispor, formație aflată pe ultimul loc în Turcia, a anunțat oficial transferul lui Cristi Săpunaru. Fundașul român de 35 de ani a parafat o înțelegere valabilă doi ani și jumătate cu echipa la care este legitimat și Silviu Lung.

ADVERTISEMENT

Săpunaru a semnat cu Kayserispor din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat în această lună înțelegerea cu Denizlispor, unde a evoluat în ultimele șase luni. Fostul internațional a ajuns la Denizli în vară chiar de la Kayserispor, club care l-a adus în 2017 de la Astra Giurgiu.

În sezonul de toamnă, Săpunaru a bifat 14 apariții pentru Denizlispor, fiind deseori indisponibil din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani are Cristi Săpunaru

Silviu Lung ar putea pleca la Besiktas

Cristi Săpunaru și Silviu Lung Jr ar putea fi coechipieri la Kayserispor doar pentru șase luni, contractul portarului expirând în vară. Turcii au anunțat interesul lui Besiktas pentru fostul portar al Astrei, care ar putea schimba tabăra după trei ani.

Săpunaru și Lung sunt obligați să amâne data în care vor juca din nou un meci oficial împreună, portarul de 30 de ani fiind indisponibil din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost coechipieri în România la Astra Giurgiu și au ajuns „la pachet” în 2017 la Kayserispor, după ce Marius Șumudică a devenit antrenorul echipei.

Kayserispor este într-o situație delicată în campionat, aflându-se pe ultimul loc, cu doar 10 puncte acumulate în 18 etape. Noua echipă a lui Cristi Săpunaru este la cinci puncte de primul loc care asigură menținerea în Superliga, ocupat de Kasimpasa, iar ultima victorie în campionat a fost obținută la începutul lunii decembrie, 1-0 cu Rizespor.

ADVERTISEMENT