Sport

Cristi Săpunaru, suspendat după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid. Câte etape a primit și ce amendă va plăti

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a primit o etapă de suspendare după incidentele în care a fost implicat la finalul partidei de la Târgu-Jiu.
28.09.2022 | 16:48
Cristi Sapunaru suspendat dupa incidentele de la FC U Craiova 1948  Rapid Cate etape a primit si ce amenda va plati
1 etapă de suspendare a primit Cristi Săpunaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost implicat într-o bătaie la vestiare cu unul dintre bodyguarzii lui Adrian Mititelu, iar jucătorul a primit o amendă din partea Jandarmeriei. Comisia de Disciplină a dat în sfârșit verdictul după ce inițial decizia a fost amânată.

Cristi Săpunaru, suspendat o etapă după bătaia de la FC U Craiova – Rapid

Cristi Săpunaru a primit o etapă de suspendare după incidentele care au făcut înconjurul presei și al televiziunilor.

ADVERTISEMENT

Fundașul central al lui Adrian Mutu a primit și o amendă de 9.400 lei. Nu a fost însă singurul incident grav în care a fost implicat Cristi Săpunaru la meciul cu FC U Craiova 1948.

Săpunaru a intervenit și a bruscat un jandarm, după ce în galeria Rapidului forțele de ordine au utilizat gaze lacrimogene. Jucătorul a avut un dialog încins cu unul dintre oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Astfel, stoperul de 38 de ani își va ispăși suspendarea la partida din Cupa României cu CS Afumați și va reveni pe teren pentru meciul din SuperLiga dintre Chindia Târgoviște și Rapid.

De ce a primit Cristi Săpunaru o singură etapă de suspendare: „Eu nu am văzut nimic!”

Decizia FRF se datorează faptului că incidentele grave de la finalul partidei nu au fost consemnate de către observatorul partidei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce a consemnat observatorul de joc de la partida dintre FC U Craiova 1948 și Rapid: „Am notat în raport incidentele din minutul 85 când fanii au început să arunce cu scaune în forţele de ordine. Apoi, la finalul meciului, cele două formaţii au fost fiecare să salute galeria.

S-a stat destul de mult acolo, iar în ceea ce priveşte incidentele de pe tunelul care duce la vestiare, eu nu am fost martor. Nu am văzut nimic, ştiu doar ceea ce mi s-a relatat. Astfel că, în raport nu am putut să scriu nimic.

ADVERTISEMENT

La Comisie se va judeca pe baza imaginilor video de acolo. Observatorul nu poate să vadă tot, mai ales că activitatea noastră se petrece majoritar pe terenul de joc”, a spus Marcel Vasile, observatorul partidei, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT