Sport

Cristi Săpunaru, prezentat oficial la Rapid! Pe ce perioadă a semnat fundașul

Rapid a revenit în Liga 1 și își întărește lotul, iar fundașul Cristi Săpunaru s-a întors în Giulești.
04.07.2021 | 16:14
Cristi Sapunaru prezentat oficial la Rapid Pe ce perioada a semnat fundasul
Rapid a revenit în Liga 1 și își întărește lotul, iar fundașul Cristi Săpunaru este aproape de o întoarcere în Giulești
ADVERTISEMENT
04-07-2021
13:15

Săpunaru a semnat pe doi ani cu Rapid

FC Rapid a anunţat revenirea lui Cristian Săpunaru la gruparea giuleşteană, acesta semnând un contract valabiul pentru doi ani.

”E un moment pe care l-am aşteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidişti, oameni care îşi doresc performanţa şi care fac lucrurile foarte profesionist.

Visul meu era acela de a juca din nou pe Giuleşti şi abia aştept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniţi şi împreună cu suporterii să redevenim ce am fost”, a declarat jucătorul.

 

Fostul internațional s-a despărțit de Kayserispor și a lăsat să se înțeleagă că va reveni la gruparea ”alb-vișinie”.

De altfel, oficialii clubului rapidist încearcă de mai mult timp să-l convingă pe fotbalistul de 37 de ani să se întoarcă ”acasă”.

ADVERTISEMENT

Revenire la Rapid pentru Cristian Săpunaru

Deși la un moment dat toate încercările celor de la Rapid păreau sortite eșecului, în cele din urmă transferul lui Cristi Săpunaru este foarte aproape de a fi realizat.

Jucătorul a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care lasă să se înțeleagă că va juca din sezonul viitor sub comanda antrenorului Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru a urcat pe contul de Instagram o fotografie în care apare într-o cameră unde se află și sigla Rapidului și a scris ”Acasă”, oferindu-le fanilor o veste extrem de fericită.

Cristi Săpunaru Rapid

Niculae anunțase transferurile lui Săpunaru și Morais

În urmă cu două zile, președintele rapidist Daniel Niculae, anunța și el că fundașii Cristian Săpunaru și Junior Morais vor evolua la formația giuleșteană în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Suntem în discuții cu Junior, așteptăm să concretizăm aceste discuții. Îl dorim foarte mult, am așteptat decizia FRF pentru regula U21. După ce FRF a decis să se joace cu un singur U21 am început să ne focalizăm și către un alt fundaș stânga, unde aveam deja U21. Cred că Junior ne va ajuta foarte mult cu experiența lui. Junior o să semneze cu Rapid, suntem în discuții avansate.

Mă voi duce și îl voi aștepta la aeroport pe Săpunaru. Nu era corect să vorbim cu jucători aflați sub contract, chiar dacă este vorba de Cristi Săpunaru. Da, se întoarce la Rapid. Se întoarce acasă! Mai avem nevoie de un atacant, un mijlocaș stânga, dar nu ne grăbim. Veți afla și numele lor”, declara Niculae.

ADVERTISEMENT

Săpunaru mai avea un an de contract cu Kayserispor

Cristi Săpunaru mai avea contract cu Kayserispor până în 2022, dar gruparea din Turcia a fost aproape să renunțe la fostul internațional încă de anul trecut. În cele din urmă părțile au căzut de acord ca fotbalistul să-și ducă până la capăt contractul, pe care l-au reziliat totuși în aceste zile.

Cristi Săpunaru a ajuns în Turcia, la Kayseri, în 2017 când a fost transferat de la Astra Giurgiu pentru doar 300.000 de euro, și a fost titular incontestabil în primele două sezoane.

Problemele lui au apărut în 2019 când a și fost împrumutat la Denizlispor pentru o jumătate de sezon. Revenit la Kayseri, Săpunaru s-a confruntat și cu probleme medicale care l-au ținut departe de gazon o perioadă îndelungată în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT