News

Cristi şi Mădălina, cei mai cunoscuţi pitici din România, au devenit părinţi

Cel mai cunoscut cuplu de pitici din România are mari motive de bucurie. Marţi seara, tânăra Mădălina Şerban a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă perfect sănătoasă....
24.06.2016 | 00:02
Cristi si Madalina cei mai cunoscuti pitici din Romania au devenit parinti

Cel mai cunoscut cuplu de pitici din România are mari motive de bucurie. Marţi seara, tânăra Mădălina Şerban a adus pe lume, prin cezariană, o fetiţă perfect sănătoasă.

Botoşănenii Cristi şi Mădălina, cei mai cunoscuţi pitici din ţară au devenit părinţi. Tânăra a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2,55 kg şi o înălţime de 44 de centimetri.

Deocamdată, proaspăta mămică este încă în spital, urmând să se externeze în câteva zile. Copila va fi botezată Eva Maria

A fost dragoste la prima vedere

Cristi munceşte la Circul de Stat din Bucureşti şi provine dintr-o familie cu şase fraţi, toţi de statură normală. El şi soţia lui s-au cunoscut la Botoşani, la un spectacol: “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât şi i-am spus: «După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!». De-abia aşteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristi anul trecut, la emisiunea „Poftiţi de vă iubiţi!”, de la Antena 1. De altfel, cei doi s-au căsătorit în respectiva emisiune, nunta lor fiind organizată de mai multe vedete.

Sursă: www.libertatea.ro