ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cristi Tănase a revenit la FCSB! Mijlocașul s-a antrenat sub comanda lui Bogdan Vintilă la baza din Berceni

Autor: Francisc Oprea | 05.12.2019 | 13:44
Cristi Tănase a revenit la FCSB! Mijlocașul s-a antrenat sub comanda lui Bogdan Vintilă la baza din Berceni
Cristi Tănase s-a antrenat joi alături de cei de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Cristi Tănase s-a accidentat în ultima etapă a ligii a doua din Turcia și a ales să facă recuperea la baza celor de la FCSB din Berceni. Mijlocașul ofensiv a participat la ședința de pregătire susținută de formația antrenată de Bogdan Vintilă joi dimineață și, cel mai probabil, va continua antrenamentele alături de „roș-albaștri” și în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT


Cristi Tănase s-a antrenat sub comanda lui Bogdan Vintilă

Cristi Tănase a fost titular în meciul pe care formația sa, Giresunspor, la care este legitimat și Raul Rusescu, l-a jucat în etapa a 13-a a ligii secunde din Turcia cu Adana Demirspor, dar, după 16 minute, a părăsit terenul accidentat. Verdictul medicilor a fost că mijlocașul va absenta aproximativ trei săptămâni de pe teren, iar Tănase a profitat de pauză și a revenit în România.

Bogdan Vintilă a susținut un antrenament joi dimineață, cu o zi înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa 20, iar Cristi Tănase a fost unul dintre fotbaliștii pe care tehnicianul i-a avut sub comandă. Cel mai probabil, Tănase se va antrena cu jucătorii de la FCSB și în următoarea perioadă, mijlocașul alegând baza din Berceni pentru a efectua recuperarea de după accidentare.

ADVERTISEMENT

Tănase a jucat în două perioade la FCSB

Cristi Tănase a ajuns pentru prima dată la FCSB în august 2009, când Gigi Becali plătea 1.800.000 de euro celor de la FC Argeș. După șase ani în tricoul roș-albastru, mijlocașul s-a transferat în China, la Tianjin Teda.

Experiențele din străinătate ale lui Cristi Tănase nu au fost cele mai fericite, iar în ianuarie 2018, jucătorul s-a întors la FCSB. Totuși, nici revenirea în România nu i-a readus forma de altă dată și, după doar șase luni, fotbalistul crescut de FC Argeș a semnat cu Eskisehirspor.

La gruparea din liga a doua din Turcia a rezistat doar patru luni, până în momentul în care contractul i-a fost reziliat. Din ianuarie 2019, Cristi Tănase joacă la Giresunspor, acolo unde este coechipier cu Raul Rusescu, cel care a marcat golul victoriei în meciul cu Adana Demirspor.

ADVERTISEMENT
  • 230 de meciuri a jucat Cristi Tănase la FCSB
  • 32 de ani are mijlocașul 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!