Fotbal intern

Cristi Tănase, băgat în carantină! Raul Rusescu nu a mai plecat din Turcia. Exclusiv

10.04.2020 | 13:26
Cristi Tanase bagat in carantina Raul Rusescu nu a mai plecat din Turcia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase băgat în carantină în România! Situația stranierilor români în această perioadă este delicată de la caz la caz. Unii dintre ei au reușit să se întoarcă acasă, alții au rămas sau au fost obligați să rămână în țările și la cluburile de care aparțin.

La Giresunspor, unde joacă doi români, Cristi Tănase și Raul Rusescu, întâlnim ambele cazuri. Primul s-a întors acasă, în România, al doilea nu a mai plecat din Turcia!

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase băgat în carantină în România! Colegul său Raul Rusescu a rămas în Turcia!

Giresunspor, echipa românilor Cristi Tănase și Raul Rusescu, a disputat ultima partidă pe 15 martie, 1-1 în deplasare cu Ankaraspor. Raul Rusescu a intrat în minutul 75 și a egalat, din penalty, peste 5 minute pentru formația oaspete, aflată pe locul 9 în liga secundă turcă.

Cristi Tănase nu a jucat niciun minut în acea deplasare, rămânând doar pe bancă. Apoi campionatele s-au întrerupt și în Turcia, printre ultimele din Europa, iar românii au rămas acolo, la Giresun.

ADVERTISEMENT

Până zilele trecute, când Cristi Tănase a reușit să vină acasă, în România, el intrând imediat în carantină pe timp de două săptămâni, așa cum prevăd deciziile actuale ale autorităților.

Spre deosebire de colegul său, Raul Rusescu nu a mai plecat din Turcia, decizând să rămână în toată această perioadă la echipa de club. Mai ales că zilele acestea se va lua acolo o decizie în ceea ce privește data de reluare a competițiilor fotbalistice.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a plecat din Turcia cu un avion privat, stârnind supărarea bașkanilor de la Gaziantep

La fel ca și Cristi Tănase a procedat, dar imediat după întreruperea campionatului în Turcia, Marius Șumudică. Tehnicianul celor de la Gaziantep a închiriat pentru 50.000 de euro un avion privat cu care el și și tot staff-ul au ajuns la București.

„Șumi” a intrat în autoizolare la domiciliu după ce a ajuns acasă, pentru el perioada de carantină terminându-se cu bine zilele trecute. Oricum gestul său a atras supărarea bașkanilor de la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Tot în Turcia, portarul Silviu Lung junior, care evoluează la Kayseri, a decis să rămână la baza de antrenament a echipei. El primește zilnic la ușă tot ceea ce are nevoie, fără a intra în contact cu nimeni în această perioadă.

ADVERTISEMENT