Cristi Tănase visează din nou la numărul 10 al naţionalei României: “Am toate şansele să fiu convocat!”

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
15/10/2017, 19:59
Cristi Tănase visează din nou la numărul 10 al naţionalei României: “Am toate şansele să fiu convocat!”

Românii aualcătuit o colonie puternică la Karabukspor. Din rândurile acesteia au dispărut în acest sezon Ionuţ Neagu şi Marius Alexe, care şi-au încheiat contractele în mod amiabil. Au rămas însă fundaşii Paul Papp şi Valerică Găman, ultimul nefolosit, dar convocat de fostul selecţioner Christoph Daum, la lot, precum şi mijlocaşii Cristi Tănase, Gabi Torje şi Gicu Grozav.

Dintre aceştia, la noua naţională, a lui Cosmin Contra, a fost convocat doar ultimul. Interesant este că la ultimul meci de campionat, câştigat acasă deKarabukspor cu 1-0 în faţa echipei lui Marius Şumudică, Kayserispor, linia de mijloc a gazdelor a fost sută la sută românească, iar Torje a marcat golul victoriei. Semn că românii sunt la mare preţ la Karabuk.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Şi Paul Papp are acelaşi ambiţii precum Cristi Tănase

Odată cu numirea lui Cosmin Contra la naţională, au reînviat şi speranţele românilor de aici de a reveni în circuitul tricolorilor. Fostul mijlocaş al Stelei, Cristi Tănase, se autopropune chiar: “Mereu m-am gândit la naţională, îmi doresc foarte mult să mai ajung acolo. Sper să evoluez cât mai bine la echipa de club şi să fiu la naţională. Dacă evoluţiile mele vor fi bune, am toate şansele să fiu convocat” – a spus Tănase pentru Telekom Sport.

Şi fundaşul Paul Papp, care nu uită cele două goluri marcate în poarta Irlandei de Nord, la Bucureşti, în campania pentru Euro 2016, pe 14 noiembrie 2014, nu a renunţat la echipa naţională: “Numirea lui Contra e una foarte bună, e un antrenor tânăr. O să mă pregătesc foarte bine aici, la Karabukspor, dacă dânsul se va gândi la mine, e bine”

Închide ×