Tănase începe ca rezervă! “Am avut o discuţie cu el!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 15:03
Tănase începe ca rezervă! “Am avut o discuţie cu el!”

Cristi Tănase nu va fi titular în acest început de stagiune. Anunţul a fost făcut joi de Nicolae Dică, în conferinţa de presă susţinută la încheierea cantonamentului din Spania. Tehnicianul spune că a vorbit cu “Dodel” şi că acesta a înţeles. 

“Cu Tănase, vă daţi seama că nu e o problemă de adaptare. Însă are câteva probleme fizice. Va juca mai puţin în perioada asta, pentru că nu e pus la punct fizic. Am avut o discuţie cu el pe această temă. Sunt şi meciuri de cupă…”, a spus antrenorul celor de la FCSB. 

Cristi Tănase a semnat doar până în vară

“Dodel” a venit la FCSB după ce a reziliat contractul cu turcii de la Karabukspor. A semnat până în vară cu FCSB, în încercarea de a-şi relansa cariera. Alături de Tănase a venit la FCSB şi Valerică Găman. 

“Valerică Găman s-a adaptat foarte bine, a fost coleg cu mulţi la echipa naţională. Nu e o problemă de adaptare. Uşor-uşor, va ajunge la nivelul celorlalţi”, a spus Dică. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.