ADVERTISEMENT
Fotbal intern

“Cristi Tănase e cel mai rezistent la fluierături! E foarte puternic!”

Noul transfer al celor de la FCSB e ridicat în slăvi de fostul său coechipier de la Steaua. De ce e invidios Bourceanu pe Cristi Tănase
Autor: Alex Bradescu | 26.01.2018 | 18:07

Alex Bourceanu a vorbit despre accidentarea oribilă de care a avut parte în luna decembrie, atunci când şi-a rupt piciorul în meciul echipei sale, Arsenal Tula contra celor Ural (toate detaliile şi video aici). Mijlocaşul a revenit în România pentru a se recupera şi povesteşte ce a simţit în acele momente. 

ADVERTISEMENT

“Piciorul a pocnit ca un lemn! M-a prins cu el jos şi de-aia s-a întâmplat. Vă daţi seama că m-am speriat rău. Nu ştiu cât trebuie să mai stau acum. 3-4 ore pe zi muncesc ca să revin. Asta când nu mă lălăi (n.r. râde)”, a spus Bourceanu laTelekomsport. 

Cristi Tănase, lăudat de Bourceanu

Mijlocaşul ruşilor de la Arsenal Tula a vorbit şi despre revenirea la FCSB a fostului său coechiper, Cristi Tănase, Bourceanu laudă psihicul colegului său, spunând că fotbalistul e un adevărat exemplu în acest sens. 

ADVERTISEMENT

“E cel mai bun jucător la fluierături de care îl cunosc. Eu nu sunt aşa de puternic cum e el. De la el toată lumea se aştepta la foarte mult mereu, să îi dai mingea, să facă un dribling şi să tragă în vinclu. Nimeni nu poate asta! Duce foarte bine presiunea”, a spus Boruceanu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!