Fotbal intern

Cristi Tănase, marea lovitură pregătită de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova! “Dodel” ar fi semnat dacă tehnicianul ar fi rămas la club. EXCLUSIV

08.01.2020 | 14:27
Cristi Tanase marea lovitura pregatita de Victor Piturca la Universitatea Craiova Dodel ar fi semnat daca tehnicianul ar fi ramas la club EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă a părăsit Universitatea Craiova cu o zi înainte de reunirea echipei pentru a doua parte a sezonului. FANATIK a aflat că unul dintre transferurile lui Piţi la club ar fi fost Cristi Tănase, fostul “decar” de la FCSB, care şi-ar fi dat acceptul să vină pe “Oblemenco”. Totul a căzut însă după plecarea lui Piţi de la club.

Cristi Tănase, marea lovitură pregătită de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova! “Dodel”, la un pas să plece din Turcia

Motivul invocat de Victor Piţurcă pentru demisie a fost faptul că oficialii clubului nu i-au adus jucătorii de care avea nevoie pentru a se putea bate la câştigarea campionatului. Însă, la o zi după demisia lui Piţi a fost adus Dan Nistor, unul dintre jucătorii doriţi de fostul antrenor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Piţurcă a discutat pentru un eventual transfer şi cu fostul “decar” de la FCSB, Cristi Tănase. Neplătit de 3 luni de Giresunspor, “Dodel” şi-ar fi dat acceptul să vină liber la Craiova sub comanda fostului său antrenor.

Tănase a evoluat în actuala stagiune în 12 meciuri la Giresunspor şi a marcat un gol. Situaţia financiară de la club este dificilă şi asta se vede şi în rezultate, echipa românului fiind abia pe locul 12 în Liga a II-a din Turcia.

ADVERTISEMENT

Piţi l-a vrut şi la Al Ittihad: “Cristi m-a sunat de foarte multe ori”

Cristi Tănase, în vârstă de 32 de ani este febleţea lui Victor Piţurcă. În mandatul de selecţioner al lui Piţi, Tănase a fost deseori unul dintre oamenii de bază la naţionala României. Fostul antrenor al Craiovei l-a avut pe mijlocaş şi la FCSB pentru o scurtă perioadă de timp.

Şi în perioada în care a fost antrenor la Al Ittihad, Piţurcă l-a dorit pe Tănase în Arabia Saudită: “M-am gîndit la el, Cristi m-a sunat de foarte multe ori. El îşi doreşte foarte mult să plece din România pentru că este greu pentru el să joace într-o astfel de atmosferă.

ADVERTISEMENT

De ce? Pentru că el cînd greşeşte o pasă este înjurat. Dar depinde de patronul lui, Gigi Becali. Nu va putea lua niciodată milioane pe Tănase”, a spus Piţurcă în 2015 despre un posibil transfer al lui Cristi Tănase.

Gabi Tamaş, o altă ţintă a fostului selecţioner pentru U Craiova

Gabi Tamaş a fost un alt jucător dorit de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova. Fundaşul Astrei are încă şanse să ajungă pe “Ion Oblemenco” chiar şi după plecarea antrenorului, însă rămâne de văzut dacă patronul “Ştiinţei”, Mihai Rotaru, va putea să îl ia de la Astra.

ADVERTISEMENT

După demisia lui Victor Piţurcă, echipa a plecat în cantonamentul din Antalya sub conducerea lui Corneliu Papură, omul care a început ca “principal” pe “Ion Oblemenco” actuala stagiune. Papură nu a fost confirmat ca antrenor principal al echipei, în condiţiile în care oficialii oltenilor sunt în discuţii cu alţi tehnicieni.

  • 32 de ani are Cristi Tănase
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,05 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici mai multe cote!


ADVERTISEMENT