Fotbal intern

Exclusiv. Cristi Tănase, prima declaraţie! Ce număr va purta la FCSB

Cristi Tănase a semnat cu FCSB până în vară. Mijlocaşul a dat prima declaraţie din calitate de jucător al Stelei pentru FANATIK.RO spunând că vrea să câştige titlul.
22.01.2018 | 14:24
Exclusiv Cristi Tanase prima declaratie Ce numar va purta la FCSB

Update. Transferul lui Cristi Tănase la FCSB a fost oficializat şi pe pagina de Facebook a “roş-albastrilor”.

“Bine ai revenit, Cristian Tănase!

FC Steaua Bucureşti anunţă că mijlocaşul Cristian Tănase, în vârstă de 30 de ani, a revenit la clubul nostru, pentru care va evolua cel puţin până la sfârşitul acestui sezon. Fotbalistul care a cucerit trei titluri, 2 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României alături de Steaua în cei 6 ani petrecuţi la echipa noastră va purta tricoul cu numărul 30.

Clubul nostru îi doreşte să aibă parte, în continuare, de cât mai multe succese în tricoul “roş-albastru”, apare pe pagina de Facebook a FCSB-ului.


Cristi Tănase revine la FCSB după doi ani şi jumătate. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil până în vară din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu turcii de la Karabukspor. Tănase a dat primele declaraţii din postura de jucător al Stelei pentru FANATIK.RO:

“M-am întors acasă să câştig titlul cu Steaua şi să fac performanţă! Aici am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea de fotbalist, iar întoarcerea la Steaua a fost cea mai bună alegere pentru mine în acest moment”, a spus Tănase pentru FANATIK.RO.

Va avea numărul 30 pe tricou

Tănase va avea la Steaua numărul 30 pe tricou. În precedenta experienţă la Steaua, Cristi Tănase avea numărul 10, însă acum, “decarul” echipei este celălalt Tănase, Florin. Cota de piaţă a mijlocaşului este de 900.000 de euro. 

FCSB l-a cedat pe Cristi Tănase în vara anului 2015 la Tianjin Teda pentru 1 milion de euro. A plecat apoi în Turcia la Sivasspor şi Karabukspor. În actuala stagiune, Tănase a strâns 15 prezenţe la Karabukspor.