Fotbal intern

Nababul. Cristi Tănase va încasa o sumă fabuloasă până în vară

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
25.01.2018 | 14:58
Nababul. Cristi Tănase va încasa o sumă fabuloasă până în vară
ADVERTISEMENT

DUPĂ 8 ANI! Gigi Becali l-a dorit pe Valerică Găman la echipa sa încă din 2010, când fundaşul oltean evolua pentru Universitatea lui Adrian Mititelu. Cum l-a pierdut acesta pe Găman şi cine a avut iniţiativa de a-l aduce acum la FCSB, citiţi numai în FANATIK-ul de VINERI!

GOLGHETERUL FĂRĂ O MÂNĂ. Cosmin Lambru are doar 19 ani, dar a ajuns deja faimos în paginile tabloidelor britanice datorită poveştii sale incredibile. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI cum l-a călcat ghinionul şi un… TIR, cum s-a ridicat ca să-şi urmeze visul de fotbalist, cum a ajuns să joace în Liga I!

Cristi Tănase va încasa o sumă fabuloasă în următoarele 4 luni

NABABUL. Ultimul repatriat la FCSB, Cristi Tănase urmează să primească o sumă fabuloasă pentru un fotbalist din Liga I în fiecare dintre următoarele 4 luni. Cât şi de ce, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

LA ATAC CU BRAZILIENII! România merge la Campionatul European de futsal din Slovenia cu 3 jucători naturalizaţi din ţări în care fotbalul se bea cu biberonul din primele zile de viaţă. Cine sunt aceştia, ce obiectiv şi-a propus naţionala noastră şi ce ţări va trebui să depăşească pentru a şi-l îndeplini, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

PYEONGCHANG. PASSION. CONNECTED. Este sloganul celei de-a XXIII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă, CONECTAT LA PASIUNE, care se va deafăşura în curând în Coreea de Sud. Plusurile şi minusurile organizatorilor, câte… sate olimpice au pregătit, de fapt, dar şi amintiri inedite de la ediţiile anterioare, toate le puteţi găsi într-un amplu PRIME TIME în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

„NE-AM CUNOSCUT PE TEREN”, spune o croată frumoasă despre începuturile relaţiei cu un promiţător jucător dinamovist, recent ajuns în „haita” lui Vasile Miriuţă. Despre cine este vorba şi ce talente ascunse are, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri